Олег Гусєв приносить перемогу «Динамо» в компенсований час (+ ВІДЕО)

Олег Гусєв приносить перемогу «Динамо» в компенсований час (+ ВІДЕО)

Коли графік товариських ігор лише верстався, планувалося зіграти з ангольським клубом у сусідній Естепоні, але через зливу, яка не вщухала в Марбельї кілька днів, поле стадіону стало непридатним для проведення матчу. Саме тому було вирішено перенести поєдинок динамівців із «Бенфікою» на поле футбольного центру. Що стосується погоди, то сьогодні на узбережжі Середземного моря вона знову змінилася – замість дощів знову засяяло сонечко, сприяючи численним футбольним клубам, які проводять тренувальні збори в Марбельї.

Як і в попередніх матчах, Сергій Ребров задіяв у двох таймах різні склади, надавши можливість зіграти максимальній кількості футболістів. Не взяли участі у сьогоднішньому поєдинку захисник Микита Бурда, який перебуває в лазареті, а також нападник Дмитро Хльобас.

Цілком прогнозовано спаринг пройшов за відчутної територіальної та ігрової переваги «Динамо». Кияни атакували великими силами, раз за разом завдаючи ударів по воротах «Бенфіки», але ангольці виявилися міцними горішками. Особливо активним у першому таймі у динамівців був Юнес Беланда, який і асистував партнерам, і сам завдавав небезпечних ударів – на жаль, жоден із них результативним не став.

Якщо в першому таймі футболісти «Бенфіки» кілька разів турбували Максима Коваля навісами та ударами, то після перерви Артур Рудько відверто нудьгував, лише одного разу вступивши у гру після несильного удару з-за меж штрафного майданчика. Практично весь час другого тайма гра точилася на половині поля ангольців, але знову ж таки фарт був не на боці киян – чи то м’яч летів повз ворота, чи то надійно діяв голкіпер. Нарешті, коли йшла остання хвилина основного часу, Сергій Сидорчук, увірвавшись до штрафного майданчика, був збитий захисником, а Олег Гусєв влучним ударом із 11-метрової позначки впевненно реалізував пенальті.

Таким чином, матч завершився з рахунком 1:0 на користь київського «Динамо».

3-й контрольний матч

23.01.2015. Іспанія. Марбелья. Футбольний центр

«Динамо» – «Бенфіка» (Луанда, Ангола) – 1:0 (0:0)

«Динамо» (1 тайм): Коваль, Хачеріді, Віда, Драгович, Калитвинцев, Цуріков, Мякушко, Беланда, Буяльський, Рибалка, Теодорчик.

«Динамо» (2 тайм): Рудько, Гусєв, Бетао, Данило Сильва, Селін, Харатін, Ярмоленко, Сидорчук, Мігель, Ленс, Кравець.

«Бенфіка» (стартовий склад): Елбер, Фабрисіо, Джей Сі, Джеферсон, Еліо, Каранга, Дебеле, Саване, Деде, Амаро, Адава.

Гол: Гусєв (90+1, пен.).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер