Олег Лужний: «Задоволений грою команди»

Олег Лужний: «Задоволений грою команди»

"Динамо" - "Таврия". "Динамо" - "Таврія". Післематчева прес-конференція

Олег ЛУЖНИЙ, в.о. головного тренера «Динамо»:

- Під вашим керівництвом команда провела сім матчів. На стадіоні «Динамо» все виграла, на інших аренах все програла. Вбачаєте закономірність?

- Якщо говорити про дві гри в Лізі чемпіонів – нам ще рано обігравати такі команди як «Манчестер Юнайтед» і «Рома». Говорячи про гру з «Таврією» на виїзді, по-перше, наші гравці недооцінили суперника. По-друге, у нас не було багато моментів забити гол і виграти цю гру.

- Після матчу в Сімферополі ви розкритикували Рибку. Сьогодні місце у воротах довірили Луценку…

- А кого мені ще ставити? Зараз у «Динамо» є два воротаря – Рибка і Луценко. Я поставив того, кого вважав за необхідне.

- Михайло Фоменко сказав, що для «Динамо» в чемпіонаті створюють «парникові умови». Ви з цим згідні?

- Що він мав на увазі? Я не розумію.

- Напевне, пенальті у ворота «Таврії»?

- Але в ситуації з Мілевським у їхні ворота пенальті не призначили. Чому він не говорить перший матч, а згадує лише сьогоднішню гру?

- Чи задоволені ви грою лінії захисту?

- Задоволений грою не лише захисту, а й усієї команди. Так потрібно грати в кожному матчі. У футболі можна певні моменти не реалізувати, десь помилитись. Усе буває… Сьогодні до лінії захисту я претензій не маю.



                                                                                     * * *

Михайло ФОМЕНКО, головний тренер «Таврії»:

- Суперника вітаю із виходом до наступного раунду Кубка України. Футбол – це, перш за все, психологія. Нам потрібно було пропустити таку кількість безглуздих м’ячів, щоб заворушитись і почати діяти. Ми ж, зі свого боку, працюватимемо, аби зсунути проблему з мертвої точки. Можу задати вам, журналістам, запитання. Чому наші клуби, які представляють Україну в єврокубках, надовго в них не затримуються? Це теж психологія. Якщо брати участь у «парниковому чемпіонаті», такі результати і отримуємо. Колись це потрібно буде усвідомити і вжити заходів. 

- Чому ви вирішили основного воротаря Тодіча залишити в запасі?

- Якщо людина пропускає за гру чотири м’яча, їй потрібно допомогти відновитись, не травмувати психіку. Ми прийняли рішення дати можливість іншій людині спробувати щось зробити.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер