Олександр Караваєв: «На полі збувається майже усе, що Луческу каже перед грою»

Олександр Караваєв: «На полі збувається  майже усе, що Луческу каже перед грою»

Півзахисник «Динамо» Олександр Караваєв в ефірі телеканалу «Футбол1» прокоментував поєдинок за Суперкубок України проти донецького «Шахтаря»:

- Вважаю, «Шахтар» нас повністю переграв. Так, у нас були моменти, але команда суперника зіграла дисципліновано, а ми не зіграли так, як хотіли і могли. Тому такий рахунок.

- Здалося, що «Шахтар» був готовий усе віддати, аби здобути перемогу. Як прокоментуєте налаштування суперника?

- Таке враження, що наш тренер ще до матчу знає усе. Збувається майже усе, що він каже перед грою. Сьогодні він казав, що суперник буде надзвичайно мотивованим, тому що минулого сезону «Динамо» виграло усі трофеї, і цього року донеччани зроблять усе, щоб відібрати Суперкубок. «Шахтар» показав, що у них дуже велика мотивація, вони хотіли перемогти. Ми – також, не можна сказати, що ми опустили руки, але не зіграли у той футбол, у який вміємо, та не виконали до кінця тренерську установку.

- Чи можна сказати, що гол Траоре у першому таймі зламав ваш план на гру?

- До пропущеного м’яча у нас було більше моментів, але ми їх не реалізували. Потім пішла гра до голу. Вони свій м’яч забили, це, мабуть, надломило нас, і вже було важко переломити хід поєдинку. На другий тайм ми могли вийти більш зарядженими і мотивованими, щоб змінити результат, але нам не вдалося.

- Чи багато змінилося у «Шахтарі» з приходом тренера Де Дзербі?

- Не скажу, що багато, але певні зміни є. «Шахтар» став інакше грати: крайні захисники вже не відкриваються якомога ширше, а йдуть у центр, заплутуючи лінію захисту. Мірча Луческу це нам пояснив, але на футбольному полі, коли вони переходили у нашу зону оборони на нашій половині поля, нам не вдалося зустрічати їх більш агресивно і впевнено.

- Ваша українська мова просто чудова.

- Дякую. Я планував відповідати українською, коли мене запитують цією мовою. Я вчився в українській школі, але усе життя спілкувався російською. Я дуже люблю свою мову і хочу спілкуватися українською. Якщо мені ставлять запитання українською, буду відповідати цією ж мовою.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер