Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Кубкові матчі завжди непередбачувані»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Кубкові матчі завжди непередбачувані»

- Головний результат таких ігор – це вихід до наступного етапу. Кубкові матчі завжди непередбачувані, викликають божевільний ажіотаж, підтримка уболівальників неперевершена. У першому таймі дали порадіти команді суперника, а у другому зробили те, що було потрібно – забили хороші м’ячі і довели справу до перемоги.

- Чому вирішили випустити у стартовому складі більшість основних гравців?

- Певна ротація все ж була. 12-13 футболістів не можуть тягнути увесь сезон, адже графік ігор у нас досить серйозний. Ті хлопці, які з нами працюють, знаходяться в обоймі, сьогодні приїхали. Жодної неповаги до суперника не було і близько. Щось виходило, щось ні. У тому, що у першому таймі у нас не все виходило – велика заслуга команди «Минай». У другому таймі вийшли хлопці, які більше грають, мають більше досвіду. З’явилася гострота, Коля Шапаренко молодець, забив, також Гармаш та Буяльський, які з’явилися з лави запасних, підсилили гру. Тому у другому таймі і була зовсім інша картинка.

- Як оціните «Минай»? Які ваші враження від прийому?

- Нас тут прийняли дуже добре. «Минай» - симпатична команда, з досвідченими гравцями, які додають спокою більш молодим виконавцям, які мають менше досвіду, стараються грати у футбол. На скільки у них вистачило фізичних сил, стільки і чинили супротив. Було помітно, що наприкінці першого тайму «Минай» трохи підсів. Інтенсивність гри з нашого боку була вищою. Але господарі молодці. Було приємно грати на такому прекрасному стадіоні з такою кількістю глядачів. Усе було чудово!

- Що ви сказали своїм підопічним у перерві?

- Повторюся, просто команда суперника втомилася, а у нашому складі вийшли досвідченіши гравці. Буяльський віддав гольову передачу, Гармаш забив, тож, заміни вплинули. У роздягальні казав стандартні слова, було завдання вийти далі, якоїсь «накачки» чи примусу щось робити з-під палки, за допомогою батога, не було.

- Попереду у вас відповідальні матчі, зокрема, із «Шахтарем», чи ваша команда готова?

- Група наших футболістів залишилися в Києві. Завтра зберемося і цілеспрямовано готуватимемося до гри із «Шахтарем». Ці ігри завжди стоять окремо, ажіотаж навколо них, накал пристрастей на полі, за його межами, у ЗМІ завжди високий. Добре, що така атмосфера збереглася, адже це буде зустріч найкращих українських команд.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер