»Олександрія» – «Динамо» – 1:3. Супердебют Ідейє!

»Олександрія» – «Динамо» – 1:3. Супердебют Ідейє!

Перша перемога «Динамо» в новому чемпіонаті! Поєдинок із новачком ліги, «Олександрією», виявився насиченим на події. Перший тайм пройшов без забитих м’ячів, а після перерви динамівці спромоглися схилити перебіг зустрічі на свою користь. Багато в чому завдяки вдалому виходу на поле Брауна Ідейє. Новачок спочатку віддав голеву передачу Ярмоленку, а потім і сам відзначився двічі. У результаті 3:1, перемога «Динамо»!

До звітного поєдинку команди провели в рамках чемпіонату України чотири матчі, динамівці в усіх перемогли із загальною різницею м’ячів 12:0. Чергові три м’ячі влетіли у ворота команди з Кіровоградщини і цього разу, а ось м’яч у ворота «Динамо» став першим для наших сьогоднішніх суперників. До речі, звітна перемога стала для динамівців 444 в чемпіонаті України. Шанувальники нумерології мають свою думку про це число, а те, що воно має зв’язок із вдалим дебютом новачка команди Брауна Ідейє, можна сказати вже зараз.

Із виходом у другому таймі нігерійського нападника гра «Динамо» в атаці перетворилася. Достатня кількість моментів для взяття воріт була у підопічних Юрія Сьоміна й у першому таймі, але з вирішальними ударами не складалося. Позначилася, як і в матчі з «Металістом», низька реалізація моментів, відсутність холоднокровності на завершальній стадії, чи просто везіння. Правильним виявилося рішення Юрія Сьоміна зняти у другому таймі центрального півзахисника Вукоєвича, випустивши нападника. Єременко й Аруна успішно відпрацювали за Огнєна, а Ідейє створив маленьке футбольне диво.

Чи не кожен дотик м’яча Брауном був небезпечним. Можливо, суперник просто не знав, чого очікувати від новачка, чим він успішно скористався. Чи не першим дотиком м’яча нападник вивів на ударну позицію Ярмоленка, який із десятьох метрів блискуче пробив у неприкритий кут воріт. Буквально за хвилину, в наступній атаці, Браун отримав м’яча від Попова, у штрафному майданчику холоднокровно розібрався із захисником і відкрив рахунок забитим м’ячам за «Динамо»! Третій гол «Динамо» став справжньою прикрасою матчу. Ідейє отримав м’яча від Мілевського, на швидкості увійшов до штрафного майданчика, трохи зблизився з воротами й перебуваючи під опікою захисника закрутив м’яча в дальню «дев’ятку».

Третій м’яч у ворота «Олександрії» став як ефектним за виконанням, так і важливим із точки зору результату. Повівши в рахунку з різницею у два м’ячі, динамівці вирішили перевести гру в спокійне русло, на певний час віддавши ініціативу. Господарі хоч і виглядали після перерви трохи втомленими, класно розіграли штрафний і вивівши на ударну позицію Запорожана спромоглися скоротити перевагу. За підтримки вболівальників, підопічні Шарана пішли забивати другого м’яча, і хто знає, як розгорталися б події, якби не продемонстрував майстерність Ідейє.

 

ОЛЕКСАНДРІЯ – ДИНАМО – 1:3 (0:0).

«Олександрія»:
77.Паньків, 2.Сахневич, 5.Чередниченко – кап, 9.Довгий, 10.Салхі (25.Давидов, 64), 13.Зейналов (7. В.Шевченко, 57), 15.Запорожан, 18.Назаренко, 22.Ксьонз (99.Арурі, 87), 26.Таргамадзе, 27.Старенький.

«Динамо»:
1.Шовковський – кап, 2.Данило Сильва, 5.Вукоєвич (11.Ідейє, 46), 6.Попов, 9.Ярмоленко, 10.Мілевський (8.Алієв, 85), 15.Діакате, 20.Гусєв (30.Ель Каддурі, 84), 23.Єременко, 25.Аруна, 34.Хачеріді.

Голи: Запорожан (71) – Ярмоленко (54), Ідейє (56, 80).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер