Олексій Данілов: українці готові вбивати за свою свободу і свою землю

Олексій Данілов: українці готові вбивати за свою свободу і свою землю

Звернення Секретаря СНБО від 5 березня 2022.

Десятий день Героїчного Національного спротиву! Весь сектор безпеки і оборони України дає гідну відсіч московським окупантам по всіх напрямках.

Російські окупаційні війська перейшли до відкритої тактики терору, наносять путінські «точкові удари» по цивільному населенню та критичній інфраструктурі. Мета - залякати, створити паніку, зламати нашу волю до спротиву.

Підлий і підступний ворог порушує досягнуті домовленості - блокує відкриття «зелених коридорів», не допускає гуманітарні вантажі, але при цьому робить спробу створити фальшиву картинку «радісної зустрічі» окупантів місцевими жителями. Але дешеві трюки російських пропагандонів провалились. Героїчний Херсон відмовився брати участь у шоу під назвою «звільнення», влаштованому московськими покидьками.

Тримають оборону Харків і Маріуполь - ключові міста стримування російського агресора на Півдні та Сході.

Готуються до оборони Миколаївщина і Одеса.

Можна очікувати проведення додаткової мобілізації на росії, що значно ускладнить внутрішньополітичну ситуацію. Зомбоване російське суспільство готове кричати: «Можем повторить», але вмирати за путінські фантазії воно не готово, на відміну від українців, які готові вбивати за свою свободу і свою землю.

Погіршує ситуацію на росії прибуття в регіони «грузу 200» - масштаби жертв з-поміж російських військовослужбовців викликають шок і паніку. Посилюються тенденції відмови і ухилення від участі у бойових діях в Україні з-поміж військових країни-терориста.
Тому наш курс незмінний: «русский корабль идёт … на@уй» І його швидкість буде стрімко зростати.

Зміцнюєтся ТРО, армія поповнюєтся свіжими резервами зі складу високомотивованих і дуже розлючених українців, союзники надають допомогу, населення повністью довіряє і підтримує свого Президента.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер