Звіт матчу Македонія – Україна (0:2) і коментарі динамівців

Звіт матчу Македонія – Україна (0:2) і коментарі динамівців

У першому таймі господарі нав'язали підопічним Михайла Фоменка свій неквапливий темп гри з великою кількістю єдиноборств. Наш півзахист відверто загруз в цьому «болоті», що в підсумку призвело до практичної відсутності гольових моментів біля воріт суперника.

У другій половині зустрічі гра до пори, до часу проходила за тим же сценарієм, поки на 59-й хвилині Зута не зіграв у своїй штрафній рукою після подачі Сергія Сидорчука на Андрія Ярмоленка. Пенальті точно майстерно реалізував Селезньов.

Програючи, македонці пішли вперед, оголили свої тили, що дозволило «жовто-синім» створити кілька небезпечних ситуацій біля воріт Пачовскі. Одну з них на 86-й хвилині використав динамівець Артем Кравець, який реалізував свій вихід один на один з воротарем.

Крім завойованих трьох очок, наша збірна зазнала перед заключною грою з Іспанією в Києві і дві істотні втрати у вигляді попереджень Євгена Хачеріді та Сергія Сидорчука, що призвели до їх автоматичної дискваліфікації.

Незважаючи на здобуту перемогу Андрій Ярмоленко залишився не задоволений самою грою: «Так грати не можна. Перший тайм - катастрофа. Якщо будемо так грати з Іспанією, нам буде дуже важко. Потрібно переглянути свою гру, зробити розбір помилок і більше не допускати їх».

Ще один динамівець Сергій Рибалка сказав наступне: «У першому таймі були великі розриви в лініях. У перерві тренери сказали висунутися вперед. Добре, що виграли, хоча в кінцівці суперники нас трошки придавили».

Автор другого гола у ворота Македонії Артем Кравець вже був думками майбутнього 12 жовтня на НСК «Олімпійський» останнього матчу євровідбору: «Іспанія, звичайно, не Македонія, до них потрібно готуватися окремо. Я думаю, нам під силу обіграти цю команду. Головне відновити сили - фізичні і психологічні».

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер