Пам'ять Лобановського вшанували відомі діячі політики та спорту

Пам'ять Лобановського вшанували відомі діячі політики та спорту

У вівторок уранці до могили Валерія Лобановського на Байковому кладовищі поклали квіти рідні та близькі, динамівці різних поколінь, співробітники Федерації футболу України, Київської міської федерації футболу та міськадміністрації, ветерани, друзі, однокласники метра, тренерський штаб основної команди, молодіжного складу та «Динамо-2», співробітники ФК «Динамо» (Київ), лікарі, адміністратори, представники Фан-клубу, журналісти, вболівальники.

Багато вихованців та колег Лобановського прийшли цього сонячного травневого дня до його могили. Поклали квіти, постояли, згадали... Теплі слова про Лобановського сказав заслужений журналіст України Олександр Липенко.

Після цього всі присутні перейшли на стадіон «Динамо», який носить ім'я легендарного тренера. Тут опівдні пройшов мітинг пам'яті за участю віце-президента УЄФА Григорія Суркіса та президента «Динамо» Ігоря Суркіса, прийшло багато людей, усі вшанували пам'ять Валерія Васильовича біля його пам'ятника.

Серед гостей – народний депутат України, кандидат у президенти України Петро Порошенко, багаторазовий чемпіон світу з боксу, політик, народний депутат України 7-го скликання Віталій Кличко, президент національного олімпійського комітету Сергій Бубка, президент ПФЛ Мілетій Бальчос.

Присутні згадали, вшанували пам'ять легенди футболу хвилиною мовчання, поклали квіти та подякували людині з великої літери.

Людина жива, поки зберігається пам'ять про неї. Світла пам'ять про Валерія Лобановського буде вічною.

Для сучасників та майбутніх поколінь Валерій Лобановський залишиться символом любові, відданості та самовіддачі великій справі – футболу, справі, якій він віддавав усього себе.

На стадіоні, який носить його ім'я, біля пам'ятника, спорудженого на його честь, завжди будуть люди. Люди, для яких футбол значить більше, ніж просто гра. Так само, як це було для Валерія Васильовича.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер