Пап Діакате: «Радий за всю команду»

Пап Діакате: «Радий за всю команду»

У поєдинку з «Дніпром» захисник Пап Діакате відзначився першим голом за час виступів в Києві. Після поєдинку щасливішу людину, ніж сенегальський легіонер, не можна було відшукати на всьому стадіоні. Прийнявши привітання по телефону від дружини, Пап погодився «за гарячими слідами» прокоментувати поєдинок.

- Пап, радий, що вдалося забити м'яча?

- Я дуже радий цьому голу. Перш за все, через те, що він допоміг перемогти нашій команді. Ми продемонстрували дуже хорошу гру, але в цілому матч склався для нас непросто. Тому я радий за всю команду.

- Матч із «Фенербахче» буде останнім в цій частині сезону. Наскільки команда готова до цього поєдинку?


- Після поєдинку з «Арсеналом» ми були дуже засмучені. Втім, незважаючи ні на що, тепер необхідно закінчити виступ у груповому турнірі Ліги чемпіонів перемогою над «Фенербахче» і вже навесні продовжити виступ у Кубку УЄФА. Що стосується чемпіонату України, то ми маємо перевагу над найближчими суперниками і після перенесеного матчу з «Іллічівцем» можемо в хорошому настрої йти у відпустку.

- Наскільки вдалося відновитися психологічно після матчу з «Арсеналом»?

- Часу було достатньо, щоб відновитися після поєдинку в Лондоні. Якби необхідно було грати наступного дня – гадаю, тоді в нас були б проблеми. Такі матчі, як з «Арсеналом», – це також корисний досвід для подальших виступів на європейській арені проти найсильніших клубів.

- «Динамо» пропускає голи в Лізі чемпіонів на останніх хвилинах. З чим це пов'язано?

- Навіть не знаю. Можливо, ми витрачаємо більше сил, ніж суперник. Між собою ми неодноразово обговорювали це, але відповіді на питання так і не знайшли.

- За свою кар'єру ти небагато забиваєш м'ячів?

- Це так. За час виступів у «Динамо» це мій перший гол, і я дуже щасливий.

- Чи звично тобі забивати головою?

- Так, на тренуваннях я часто забиваю головою, як і під час виступів у Франції. Захиснику легше забивати головою, оскільки в техніці ми поступаємося нападникам (посміхається).

Юрій Вишневський, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер