Павло ШВИДКИЙ: «Із Валерієм Євлантьєвим працювали на базі 12 місяців на рік»

Павло ШВИДКИЙ: «Із Валерієм Євлантьєвим працювали на базі 12 місяців на рік»

Із почуттям глибокої скорботи футбольна громадськість сприйняла цю звістку. Упродовж без малого 40 років він допомагав «Динамо» здобувати видатні перемоги та утримувати статус найсильнішого клубу країни. За цей час через його «золоті» руки пройшла не одна сотня футболістів. У досягненнях команди є і його чимала заслуга. З вересня 1975-го до грудня 2013-го Валерій Янович був незамінним членом медичної служби «Динамо». Протягом усього цього часу плече до плеча з ним працював фізіотерапевт Павло Миколайович Швидкий. Він згадав про свого колегу та однодумця:

- Валерій Янович був дуже хорошою людиною, працював у першій команді з 1977-го року. Він був, дійсно, дуже кваліфікованим фахівцем у своїй галузі, а також дуже порядною, доброю людиною в усіх відношеннях, чуйним, допомагав завжди. Спочатку нас було лише двоє на весь основний склад «Динамо». Це зараз уже з командою працює набагато більше масажистів. Ми по черзі їздили за кордон на виїзні єврокубкові матчі, підстраховували один одного, коли це було потрібно, на Валеру завжди можна було покластися, він був надійним другом.

Звичайно, ми дуже близько спілкувалися. Коли він працював у «Динамо», ми разом перебували на базі 12 місяців на рік – удома майже не жили. І так більше 35-ти років. Не дивно, що ми були майже як рідні люди. Новина про його смерть стала для мене, як, напевно, й для всіх, дуже несподіваною, адже він непогано почувався, все було нормально... А потім просто не прокинувся... Раптова смерть. Що саме сталося, не знаю. Взагалі, можу про нього сказати все лише найкраще.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер