Під час російської атаки зазнав руйнувань СК «Локомотив»

Під час російської атаки зазнав руйнувань СК «Локомотив»

Від варварських, терористичних дій російських нелюдів, які не мають жодних людських цінностей, продовжують страждати населення столиці та об’єкти цивільної інфраструктури. Внаслідок сьогоднішньої ранкової атаки на Україну та ракетного обстрілу було пошкоджено спортивний комплекс «Локомотив» у Києві.

Окрім друголігової команди «Локомотив», щодня тут тренуються сотні дітей з різних куточків України, у тому числі, дітей залізничників, адже це спортивний комплекс «Укрзалізниці», а також малеча з тимчасово переміщених родин, зокрема з Маріуполя, Мелітополя, Херсона та інших міст. Займалися там діти і в секції баскетбольного клубу «Ведмеді».

Крім того, з першого дня війни, тут приймали дітей з окупованих територій та збирали допомогу постраждалим від жорстокої російської агресії. На щастя, в момент події дітей на території комплексу не було.

ФК «Динамо» (Київ) вкотре наголошує, наскільки важливо відсторонити російські збірні, команди та атлетів від усіх змагань та турнірів. Терористи, які запускають ракети по цивільним об’єктам та масово вбивають звичайних людей і дітей, не заслуговують бути представленими на міжнародних майданчиках, щоб пропагувати насилля. Їм не місце у цивілізованому, демократичному світі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер