Підготовка на клубній базі у Віті-Литовській

Підготовка на клубній базі у Віті-Литовській

У середу, 18 грудня, київське «Динамо» провело відкрите для представників ЗМІ тренування.

На відміну від перших днів після відпустки, коли динамівці тренувалися здебільшого у критому манежі, цього разу «біло-сині» займалися на тренувальному полі біля головного корпусу бази у Віті-Литовській. Добре, що плюсова температура всіляко сприяє тому, що можна з комфортом тренуватися на відкритому повітрі.

 

Самим тренуванням керували помічники головного тренера, оскільки сам Мірча Луческу приєднається до команди вже перед вильотом до Туреччини на тренувальний збір. Раз за разом над полем лунав гучний голос новачка у тренерському штабі «біло-синіх» – Олександру Шовковському не знадобилося багато часу, щоб адаптуватися на новому місці.

 

Щодо самого заняття, то за планом воно мало тривати півтори години, але в підсумку футболісти трохи затрималися на полі. Почалося тренування з легкої пробіжки на кілька хвилин, продовжилося розминкою з біговими вправами, після чого футболісти перейшли до роботи з м'ячами.

 

Крім традиційних «квадратів», які так люблять гравці, також «біло-сині» відпрацювали швидкий вихід в атаку з перехресними передачами, а завершили тренування міні-турніром за участю трьох команд, що проходив на півполя, але зі стандартними воротами.

 

Додамо, що у тренуванні брали участь 29 футболістів – 4 воротарі та 25 польових гравців. Півзахисник Віталій Буяльський через забиття колінного суглоба та нападник Артем Бесєдін через проблеми з ахілловим сухожиллем отримали від медичного штабу кілька днів відпочинку та приєднаються до загальної групи вже в Туреччині.

 

Завтра на команду чекає одне ранкове тренування, а рано-вранці у п'ятницю, 20 січня, «біло-сині» транзитом через Кишинів вирушать на зимовий тренувальний збір.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер