Посильна допомога військовим на передову від Академії ФК «Динамо» (Київ) та «Динаміка»

Посильна допомога військовим на передову від Академії ФК «Динамо» (Київ) та «Динаміка»

У вівторок, 27 грудня, на заміській клубній базі у Віті-Литовській було організоване справжнє свято футболу.

У критому манежі зібралося багато дітей та їхніх батьків, для яких створили святкову атмосферу з музикою, численними конкурсами та подарунками. «Запалював» же на заході відомий ведучий та шоумен Андрій Джеджула.

Також на свято футболу були запрошені й військові, які боронять кордони нашої держави від рашистських загарбників, а також представники військових частин, що базуються в Києві. Звичайно, почесних гостей не могли залишити без подарунків, які допомагатимуть на лінії фронту наближати нашу спільну Перемогу над ворогом.

Зокрема, спільними зусиллями Академія ФК «Динамо» (Київ), ФК «Динамік», що є філіалом нашої ДЮФШ, а також благодійний фонд «Лінія тилу» передали для відділу Прикордонної служби «Вільховатка» ключі від автомобіля Skoda Fabia, який підготовлений для виконання бойових завдань, були замовлені два комплекти шин, 20 станцій підзарядки, стільки ж спальних мішків, а також 500 пар гріючих устілок для взуття.

«У першу чергу хочу наголосити на тому, що війна дуже сильно згуртувала людей, – розповідає начальник відділу Прикордонної служби «Вільховатка» майор Андрій Давиденко. – Неважливо, хто чим займається – військовий чи цивільний, спортсмен чи робітник – усі об’єдналися, і ця згуртованість дає нам віри в себе та сил боротися з ворогом.

Сьогодні ФК «Динамо» (Київ), ФК «Динамо» та благодійний фонд «Лінія тилу» презентували для нас автомобіль, який виконуватиме бойові завдання на Харківщині. Також були передані теплі речі, продукти харчування – загалом, усе це дуже важливе для хлопців, які тримають оборону та займаються відбиттям повторного збройного вторгнення на Харківську область.

Вважаю, що подібні заходи важливо організовувати, оскільки на них ми вкладаємо в голови дітей розуміння того, що хоч війна й не завершилася, але при цьому життя триває. Діти – це наше майбутнє, здорова нація, оскільки вони юні спортсмени, і ми лише за те, щоб вони продовжували тренуватися, займатися улюбленою справою й досягали перемог на всіх турнірах, у яких братимуть участь».

ФК «Динамо» (Київ) було представлено на заході директором Академії ДЮФШ імені Валерія Лобановського Олександром Іщенком, заступником директора Володимиром Жаріковим, директором НТБ «Динамо» (Київ) у Віті-Литовській Артемом Ткаченком, а також дитячими групами різних вікових категорій, які створювали атмосферу футбольного свята.

«Ви правильно відмітили, що сьогодні було організоване чергове свято футболу, – поділився враженнями від організованого заходу директор ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського Олександр Іщенко. – Ми завершуємо свій футбольний рік. Провели низку турнірів – це і пам’яті Євгена Рудакова, і пам’яті тренерів Академії «Динамо». Сьогодні же разом із ФК «Динамік», який є нашим фарм-клубом, організували цей захід, і ви бачите, яка святкова атмосфера зараз тут.

Ми товаришуємо та підтримуємо зв’язок із військовими ЗСУ, прикордонниками, які перебувають на харківському напрямку, багато допомагаючи їм. Сьогодні вручили хлопцям підстанції, які служитимуть для підзарядки численних гаджетів, а ФК «Динамік» передає машину, яка підготовлена для виконання бойових завдань. Загалом, ми тісно контактуємо з військовими, тому сьогоднішньою акцією ще раз підтвердили, що будемо продовжувати допомагати нашим захисникам на фронті.

Сьогоднішнє свято – це яскраве підтвердження того, що Україна жива й Україна має майбутнє. Ви бачите, скільки дітей сьогодні зібралося тут, бачите їхні емоції. Багато підходять та дякують за те, що дозволили опинитися в казці. Я дійсно радий, що в нас організована така подія і впевнений, що вона додасть нам наснаги. Як сказав командир прикордонних військ, коли вони приїдуть із подарунками до хлопців на передову, то це буде ще одним стимулом гнати рашистів геть із нашої землі».


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер