Представляємо гравців «Наполі», суперника «Динамо» в ЛЧ: Фаузі Гулам

Представляємо гравців «Наполі», суперника «Динамо» в ЛЧ: Фаузі Гулам

Зараз виходець із багатодітної сім'ї алжирського походження, а у нього вісім братів та дві сестри, у свої 25 років переживає пік ігрової кар'єри, викликаючи інтерес під час трансферних вікон найсильніших клубів Європи, включаючи мадридський «Реал», лондонські «Челсі» та «Арсенал». Незважаючи на пропоновані пристойні суми, гравець оборони з чудовими антропометричними даними (зріст 188, вага 80 кг) залишається вірним «Наполі», з яким завоював у попередньому сезоні друге місце в Серії А.

У 2014-му році він перейшов до стану «партенопейців» із французького «Сент-Етьєна», з яким у 2013-му виграв Кубок французької Ліги. У «Наполі» його колекція поповнилася Кубком та Суперкубком Італії.

У сезоні 2014/15 Гулам дійшов із італійським клубом до півфіналу Ліги Європи, де був зупинений (сам заробивши на 81-й хвилині попередження) у вирішальному матчі-відповіді на НСК «Олімпійський» «Дніпром», який переміг - 1:0.

Також зазначимо, що в 2014-му році захисник узяв участь у складі збірної Алжиру в чемпіонаті світу в Бразилії.

Попередній сезон став для нього найкращим у кар'єрі, адже Гулам провів 32 матчі в чемпіонаті (2917 хвилин) та зробив істотний внесок у здобуття неаполітанцями путівки до Ліги чемпіонів. Крім дисциплінованої гри в обороні, він віддав три гольові передачі й, загалом переважно граючи в короткий пас та виходячи переможцем у численних єдиноборствах, став справжнім стовпом оборони в команді Мауріціо Саррі.

Читати також:

Пепе РЕЙНА

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер