Представляємо гравців «Наполі», суперника «Динамо» в ЛЧ: Жоржіньйо

Представляємо гравців «Наполі», суперника «Динамо» в ЛЧ: Жоржіньйо

І це саме так, але з суттєвою поправкою в бік Італії, де, власне, починаючи з 15-річного віку навчався футболу в академії «Верони».

Домігшись права виступати в першій команді цього клубу та провівши за три сезони 89 матчів (11 голів), він у ньому не затримався, перейшовши в січні 2014-го до значно більш потужного «Наполі».

Із кожним сезоном його затребуваність у стані «партенопейців» лише зростала. Судіть самі. Відігравши 15 поєдинків у свої перші півроку, він у наступному сезоні провів у Серії А вже 23 поєдинки, а в попередній першості Італії 35 матчів, причому 32 рази з них у стартовому складі. Такі показники, звичайно, не залишилися без уваги головного тренера «Скуадри Адзурри» Антоніо Конте, за якого талановитий півзахисник дебютував 24 березня 2016 року в товариському матчі з Іспанією.

За своїм стилем гри 24-річний Жоржіньйо (зріст 180 см, вага 68 кг) є типовим плеймейкером, який чудово бачить поле та володіє точним пасом. Енергії у нього дуже багато, що дозволяє йому з користю для команди постійно курсувати між штрафними майданчиками.

Фактично він є нинішнім двигуном «Наполі», який просто необхідно змусити в майбутньому матчі Ліги чемпіонів проти київського «Динамо», що відбудеться 13 вересня, працювати на холостих обертах. Ви можете припустити, що це зробити буде дуже складно, й будете праві, але хто сказав, що це неможливо.

Читати також:

Пепе РЕЙНА

Фаузі ГУЛАМ

Каліду КУЛІБАЛІ

Рауль АЛЬБІОЛЬ

Ельсеїд ХІСАЙ

АЛЛАН

Марек ГАМШИК

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер