Представляємо суперника: «Мюнхен-1860» (Німеччина)

Представляємо суперника: «Мюнхен-1860» (Німеччина)

Матч відбудеться на стадіоні «Сан-Педро» в Марбельї 24 січня, початок о 17:30 (час київський).

Сезон 2014/15 «Мюнхен-1860» розпочав під керівництвом голландського тренера Рикардо Моніса. Зробив це вельми невдало, у восьми матчах здобувши лише дві перемоги та ще тричі зігравши внічию. Кредит довіри керівництва на цьому закінчився, й 24 вересня 2014 року футболістам було представлено добре відомого їм спеціаліста – 43-річного (1 січня нинішнього року йому виповнилося 44) німця Маркуса ван Алена (на фото).

Не можна сказати, що новопризначеному тренеру відразу вдалося налагодити гру та поліпшити результат. Команда опустилася практично до самого підвалу Бундесліги 2, після 19-ти турів посідаючи четверте місце знизу, фактично перебуваючи однією ногою в зоні вильоту.

Першочерговим завданням ван Алена зараз є зберегти прописку в другому дивізіоні. Найближчий офіційний матч «Мюнхен-1860» проведе 9 лютого проти «Хайденхайму».

Незважаючи на наявність у Мюнхені однієї з найкращих на даний момент команд світу «Баварії», міський «Мюнхен-1860» незмінно користується підтримкою з боку глядачів. Приміром, у сезоні 2005/06 клуб посів у Бундеслізі 2 лише 13-е місце, при цьому середня відвідуваність домашніх матчів склала близько 42 тисяч глядачів! Зараз ця цифра зменшилася майже вдвічі, але незважаючи на це, на відсутність уваги «городяни» поскаржитися не можуть.

Під керівництвом Маркуса ван Алена команда грає за схемою 1-4-3-3, яка за необхідності трансформується в 1-4-5-1. У 19 матчах у Бундеслізі 2 нинішнього сезону команда забила 24 м'ячі, й рівно половина з них на рахунку австрійського форварда (гравця національної збірної) Рубена Окоті (на фото). Одна лише ця статистика свідчить про роль футболіста в команді.

Основним воротарем є 22-річний Морено Ортега, у захисті Кристофер Шиндлер (він же капітан команди) та Гарі Кагельмахер. Виділяється також у півзахисті Даніель Адлунг. Поки травми заважають закріпитися у складі перспективному іспанському нападнику Родрі, який раніше виступав за «Сарагосу», «Севілью» та «Барселону В».

В останньому контрольному матчі «Мюнхен-1860» переміг «Шольц Гредиг» з рахунком 2:1. Обидва голи у мюнхенців на рахунку албанського півзахисника Вальдета Рами.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер