Представляємо новачка. Вітіньйо

Представляємо новачка. Вітіньйо

ФК «Динамо» (Київ) підписав контракт з 22-річним бразильським нападником Вітіньйо. Пропонуємо вам познайомитися з динамівським новачком ближче.

Вітіньйо

Повне ім'я: Vitor Hugo Naum dos Santos

Дата народження: 1 квітня 1999 року

Місце народження: Сан-Жозе-дус-Кампус (Бразилія)

Громадянство: Бразилія

Позиція: крайній нападник

Зріст: 180 см. Вага: 80 кг.

Попередні клуби: «Атлетико Паранаенсе» (Бразилія).

Вітіньйо народився в місті Сан-Жозе-дус-Кампус, яке входить у штат Сан-Паулу, і перші кроки у футболі робив у дитячій школі місцевого клубу. У 2014-му році, у віці 15 років, перейшов до «Ферровіаріо» - футбольного клубу бразильської асоціації в Араракуара (Сан-Паулу).

Далі, у 2018-му році, уже в юнацькому віці, Вітіньйо перейшов до більш відомого «Атлетико Паранаенсе», і вважається вихованцем саме цього клубу. Свій виступ за нову команду бразилець почав із чотирьох матчів у чемпіонаті штату в першому сезоні. Наступномго року він зіграв уже 16 матчів і забив два м'ячі в бразильській Серії А, а також у його активі 9 матчів і два м'ячі в чемпіонаті штату.

Нападник також виступав на рівні континентальних кубкових турнірів - Копа Лібертадорес і Судамерикана.

У поточному сезоні бразилець зіграв 27 матчів, записавши до свого активу 9 голів і 4 результативні передачі. Усього за першу команду «Атлетико Паранаенсе» він провів 60 матчів, забив 15 голів і віддав сім результативних передач у всіх турнірах.

Основна позиція Вітіньйо - лівий вінгер, у його активі також виступи на протилежному фланзі атаки і на позиції центрального атакувального півзахисника. У своїй попередній команді виступав під №28.

В активі південноамериканського вінгера перемоги в чемпіонаті штату Парана (Ліга Паранаенсе) і Кубку Бразилії у 2019-му році.

Відзначимо, що бразилець став п'ятим літнім новачком киян після вінгера Дениса Антюха, форвардів Владислава Кулача, Іллі Шкуріна і Еріка Раміреса.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер