«Ренн» - «Динамо»: післяматчева пресконференція Мірчі Луческу

«Ренн» - «Динамо»: післяматчева пресконференція Мірчі Луческу

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу підбив підсумки виїзного матчу 3-го туру групового етапу Ліги Європи з "Ренном", який завершився перемогою французів із рахунком 2:1.

- Дуже прикро, що ми сьогодні програли. Добре почали гру, демонстрували хорошу техніку та швидкість, нам вдавалося впоратися з атаками суперника. Але наприкінці матчу ми втратили концентрацію, як вже траплялося в матчах із "Фенербахче" і АЕКом. У майбутньому ми маємо виправити ці помилки та бути абсолютно зосередженими.

"Ренн" - це дуже хороша команда, у них є динаміка та швидкість, вони вдало грали на перехопленнях.

У наступних матчах потрібно докласти максимальних зусиль і зробити все можливе й неможливе, щоб виправити турнірну ситуацію.

- Яким ви бачите майбутній виступ "Динамо" в Лізі Європи?

- Ми весь час перебуваємо в дорозі, переїжджаємо між Львовом, Краковом та іншими містами, тому у нас немає можливості цілком зосередитися на підготовці. Але в такій складній ситуації ми докладемо всіх зусиль, щоб досягти позитивних результатів. 

- В останніх чотирьох матчах зі стартових хвилин в атаці виходив Гармаш. Чому ви сьогодні зробили ставку на Бєсєдіна?

- Я обрав сьогодні Бєсєдіна, тому що він міг нав'язати боротьбу двом сильним центральним захисникам - Родону та Теате. Вважаю, що Артем зіграв дуже добре. Подивимося, можливо, в наступному матчі вийде інший нападник, адже ми граємо кожні три дні, і попереду ще довгий турнірний шлях.

- Заміна Попова була виховним моментом для нього?

- Так. Попов припустився помилок, які недопустимі для професійного гравця. Він тричі намагався робити передачі на Сидорчука, якого накривав опонент. У цих моментах ми втрачали м'яч, і "Ренн" отримував можливості для дуже небезпечних контратак. Можна робити діагональ із центру поля на фланг, але діагональ із флангу в центр може призвести до перехоплення м'яча суперником і гольового моменту.

- Як ви сприймаєте спільну заявку України, Іспанії та Португалії на проведення ЧС-2030? 

- Це чудове рішення. Чемпіонат світу - дуже важлива подія, завдяки якій Україна може вийти на міжнародну арену та здобути популярність у всьому світі. Тим паче, в Україні не так давно були побудовані чотири великі стадіони, які можуть прийняти матчі мундіалю.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер