Рішення Комітету з етики та чесної гри ФФУ

Рішення Комітету з етики та чесної гри ФФУ

Одним із питань порядку денного була Заява генерального директора ФК «Шахтар» (Донецьк) Палкіна С.А., який просить Комітет з етики та чесної гри ФФУ подати до Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ позов стосовно ТОВ ФК «Динамо» (Київ) та Директора Департаменту ФК «Динамо» (Київ) по роботі з громадськістю та ЗМІ Несенюка М. На його думку, і клуб, і його працівник порушили норми Кодексу етики та чесної гри «Чесна гра - дисципліна та повага». У цьому зв’язку С.Палкін просить відсторонити М.Несенюка від виконання обов’язків Директора Департаменту ФК «Динамо» (Київ) по роботі з громадськістю та ЗМІ.

З приводу цього питання Комітет ухвалив рішення:

1. Відмовити у задоволенні Заяви Генерального директора ПАТ «ФК «Шахтар» (Донецьк) Палкіна С.А. щодо подання до Контрольно-дисциплінарного Комітету Федерації футболу України позову стосовно ТОВ ФК «Динамо» (Київ) та Миколи Несенюка у зв’язку з відсутністю фактів скоєння ними порушень норм Кодексу етики та чесної гри «Чесна гра – дисципліна та повага».

2. Враховуючи об’єктивні причини виникнення соціально-політичної напруги в суспільстві, пов’язаної з військовою агресією на Сході України, а також високий емоційний фон дискусій у ЗМІ, рекомендувати всім суб’єктам футбольної діяльності суворо дотримуватися в публічній риториці чинного законодавства й Кодексу етики та чесної гри «Чесна гра - дисципліна та повага». Звернути увагу М.Несенюка та багатьох інших його колег на особливу відповідальність, яку накладає на журналістів статус працівників клубу.

Пропонуємо до вашої уваги матеріали по справі.

Заява ФК «Шахтар» (Донецьк) про порушення Кодексу етики та чесної гри «Чесна гра - дисципліна та повага»

Пояснення ТОВ ФК «Динамо» (Київ) щодо Заяви ФК «Шахтар» (Донецьк) про порушення Кодексу етики та чесної гри «Чесна гра - дисципліна та повага»

Додатки до пояснень

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер