Роман Єременко: «Неприємно програвати навіть у товариському матчі»

Роман Єременко: «Неприємно програвати навіть у товариському матчі»

Півзахисник Роман Єременко в інтерв’ю кореспонденту Інформвідділу поділився враженнями від контрольного матчу з «Крильями Совєтов», а також розповів, як проходить підготовка до повторного поєдинку Кубка УЄФА з «Валенсією».

- Романе, футболісти встигли психологічно оговтатися після вчорашньої поразки від «Крильєв Совєтов»?

- Звичайно, програвати неприємно завжди, навіть і в товариському матчі. Але й надавати особливого значення цьому результату, вважаю, також не варто. Нам необхідно забути все і зосередитися на головному – повторному матчі Кубка УЄФА в Валенсії. Всі думки тільки про цей поєдинок.

- Тренерський штаб уже провів розбір спаринга із самарцями?

- Поки що ні. Цілком можливо, колективний розбір буде вже сьогодні.

- Вчора, не враховуючи відновлювальних процедур, команді було надано вихідний. Чим займалися впродовж дня?

- Матч проти «Крильєв Совєтов» відібрав достатньо багато сил – як фізичних, так і емоційних. Тому цілий день був присвячений відпочинку. Втім, кожен проводив вільний час із користю – дехто їздив до міста, інші ж, хто залишився в готелі, займалися в тренажерному залі чи розслаблялися в спа-центрі.

- Повертаючись до першого матчу з «Валенсією»… Іспанці чимось здивували особисто тебе?

- В принципі, нічим не здивували. Ми знали їх сильні та слабкі сторони, тому цілком пристойно зіграли з ними. Єдиний мінус – це необов’язковий гол, який пропустили вже на перших хвилинах, а також нічийний результат. Ми розраховували перемогти в себе вдома, а тепер це ж завдання доведеться вирішувати вже у виїзному матчі.

- Який настрій у футболістів перед повторним поєдинком?

- Бойовий. Кожен із нас зробить все можливе і неможливе, щоб досягти позитивного результату в Валенсії. Обіцяю, вболівальникам «Динамо» буде не соромно за нас.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), із Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер