Роман Єременко: «Для мене сезон вийшов вдалим»

Роман Єременко: «Для мене сезон вийшов вдалим»

Півзахисник Роман ЄРЕМЕНКО, який виступав у сезоні 2008/09 в «Динамо» на правах оренди, своєю грою та професійним ставленням до справи заслужив права на «підвищення». По закінченню терміну оренди київський клуб викупив права на Єременка в італійського «Удинезе», підписавши з футболістом довгострокову угоду. Після гри з «Шахтарем» Роман поділився враженнями від свого першого сезону в нашій команді та розповів про плани на найближчий місяць:

- Звичайно, приємно, що ми виграли в «Шахтаря». Незважаючи на те, що цей матч нічого не вирішував. На прощання хотіли зробити приємне нашому тренеру та вболівальникам. Все ж таки, остання гра в сезоні, та ще і проти володаря Кубка УЄФА. В матчах проти таких серйозних суперників рідко виходить перемогти з різницею більше ніж в один м'яч.

- Засмутився, що Сьомін уходить?

- Звичайно, я дуже про це жалкую. Юрій Павлович – хороший тренер. До того ж, саме він привів мене в «Динамо». Що стосується Газзаєва, я багато чув про цього фахівця. Він тривалий час тренував ЦСКА, досяг з командою гарних результатів. Зокрема, виграв Кубок УЄФА.

- Які плани на відпускний період?

- Спочатку їду до розташування національної збірної, якій доведеться зіграти два матчі. А потім, сподіваюся, вдасться трохи відпочити.

- Яким для тебе вийшов минулий сезон?

- В принципі, вдалим. Ми виграли чемпіонат, дійшли до півфіналу Кубка УЄФА. Раніше, гадаю, від нас такого ніхто не очікував. Хоча, в команди були всі шанси і до фіналу вийти.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер