Російські ракети влучили у двір Сергія Сидорчука у Запоріжжі

Російські ракети влучили у двір Сергія Сидорчука у Запоріжжі

Війна в Україні триває, і ворог продовжує завдавати підлих ударів по цивільній інфраструктурі та житловим будинкам у різних містах України. Сьогодні зранку під ракетним обстрілом опинилося Запоріжжя – рідне місто капітана «Динамо» Сергія Сидорчука. Сім ворожих ракет влучили у багатоповерхові будинки, у яких жили люди. На жаль, постраждав і двір нашого футболіста, який щодня тут ходив, коли був маленьким. Про це Сергій повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Інстаграм, підписавши фото такими словами:

Перевірено

Це мій двір...

Чи так я уявляв собі його у майбутньому, коли ходив тут малим щодня? Я мріяв, що в 2022 році тут будуть хмарочоси, супергерої й електрокари.

Хмарочосів нема, бо все руйнується ворогом. Але будуть, коли ми переможемо та відбудуємо усе.

Супергерої є. Це наші ЗСУ.Та електрокари. Не дивлячись на затуманення розуму у їх виробника. Хоча я б хотів, щоб і він побачив ці кадри сьогодні.

І в момент, коли ранок починається з жахливих новин та фото рідних місць, я бачу, як представники країни-вбивці повертаються у бокс. Спорта поза політикою? Серйозно?

Я б теж дуже хотів бути поза політикою. І думав колись, що був. Це дуже зручно. До першої сирени, до перших сліз твоєї дитини, бо їй страшно, до першої ракети над головою та першої ракети у твоєму дворі...

Запоріжжя. Болить.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер