Руслан Нещерет: «Кожен ранок у мене починається з прогулянки набережною з дідусем»

Руслан Нещерет: «Кожен ранок у мене починається з прогулянки набережною з дідусем»

- Ти переніс операцію наприкінці квітня. Як проходить відновлення? Як узагалі проходить твій стандартний день?

- Відновлення проходить за планом, завжди на зв'язку з лікарями та тренерами з реабілітації. Я зараз перебуваю вдома, в Мукачевому, тож на базу їздити не доводиться. Відновлююся в рідних стінах, тут і душа по-справжньому відпочиває.

Що стосується розпорядку, то день у мене зазвичай починається з ранкової прогулянки набережною з моїм дідусем. Можна назвати це моїм невеликим ритуалом - щоранку, коли я вдома, ми разом ходимо на прогулянку, це ще увійшло у звичку з дитинства. Потім ближче до обіду я приходжу до тренажерного залу для реабілітації, яка займає приблизно по дві-три години щодня, і ввечері завжди в колі сім'ї проводжу час.

- Які прогнози дають лікарі? Чи зможеш уже на зборах працювати в загальній групі? Або будеш займатися індивідуально?

- Як і було спочатку обговорено після операції, через три місяці, тобто до середини липня - початку серпня, я зможу займатися в загальній групі. Коли ж команда почне збори, я буду тренуватися індивідуально.

- Чи вдалося відпочити десь за кордоном? Або весь час займає відновлення?

- Вирішив відновлюватися вдома, нікуди не їхати відпочивати. Хотілося побільше побути з родиною. Та й процес реабілітації займає дуже багато часу.

- Чи будеш дивитися Євро-2020? Як гадаєш, наскільки далеко вдасться пройти нашій збірній?

- Звичайно, буду дивитися, адже це великий турнір. Обов'язково буду підтримувати нашу збірну й дуже хочеться, щоб вони якомога далі пройшли по сітці.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер