З Новим роком, з Різдвом Христовим!

З Новим роком, з Різдвом Христовим!

Шановні друзі! Дорогі вболівальники!

Прийміть мої найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Ці свята мають особливе значення, адже вони є символом завершення всіх справ старого року і водночас сповнюють наші серця надією на краще, рясніють безліччю планів і задумів у році новому.

2011-й для нас, динамівців, виявився важким і неоднозначним. Адже на тлі лідерства в чемпіонаті країни душевним болем відгукуються наші спогади про невдачі команди на євроарені. Разом з тим будь-яка поразка – то є урок і досвід. Лише правильні висновки і аналіз пройденого можуть бути запорукою прогресу і нових перемог. На це і спрямовані наразі наші помисли й діяння. А здійснення усього запланованого неможливе без вашої підтримки, наші щирі вболівальники.

Ми сповнені рішучості при вашій підтримці подбати про те, щоб яскравих футбольних свят у наступному році, що пройде під знаком Євро-2012, у нас з вами було якомога більше.

Висловлюючи вам велику подяку за те, що ви ділили з нами не тільки радість перемог, а й гіркоту поразок, у ці святкові дні бажаю вам міцного здоров'я, особистого щастя, яскравих звершень!

Нехай завжди у ваших домівках панують мир та сімейний затишок, а у ваших серцях звучить чарівна мелодія Віри, Надії й Любові!

З Новим 2012-м роком та Різдвом Христовим!

З повагою,
президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор СУРКІС

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер