Сергій РЕБРОВ: «Ця гра була дуже важлива в боротьбі за чемпіонство»

Сергій РЕБРОВ: «Ця гра була дуже важлива в боротьбі за чемпіонство»

- Був важкий матч для обох команд. Радий, що ми гідно вийшли з цієї ситуації. Після перельоту та важкої гри з «Фіорентиною» в нас було лише два дні на відновлення, й я радий, що сьогодні хлопці віддали всі сили та розуміли, наскільки ця гра важлива в боротьбі за чемпіонство.

- Наприкінці матчу ви висловлювали невдоволення четвертому арбітру. Чим були незадоволені?

- Я вже не пам'ятаю. Насправді, коли стоїш біля поля, певні моменти трактуєш по-своєму. Я впевнений, що й Мирча був незадоволений деякими ситуаціями. Це абсолютно нормально. Але зараз я навіть не згадаю, про що сперечався.

- Чи ви задоволені виходом на поле Мбокані? Не ризикували, випускаючи на поле менш інтенсивного нападника Кравця зі стартових хвилин?

- Артем виконав величезний обсяг роботи. І я би не сказав, що Дьємерсі інтенсивний нападник. Коли Мбокані готовий, він дуже хороший форвард, дуже якісний, і він потрібен нашій команді, так само, як і всі інші. Обсяг роботи, який він виконав, вийшовши на поле, мене влаштовував. Він старався, все робив, щоб у нас були можливості реалізувати те, що ми задумали.

- Чому сьогодні не з'явився на полі Теодорчик?

- У нього травма, він відчув біль ще в першому таймі матчу з «Фіорентиною», але нам взагалі нічого не сказав. У перерві тримав холод. Лікарі відвезли його на МРТ  на жаль, мікронадрив. Але навіть якби не травма, я радий, що у нас є конкуренція серед нападників, і футболісти, які виходять на поле, відпрацьовують на всі 100%, хто скільки хвилин не провів би.

- У першому таймі ви відправили розминатися Буяльського та Гармаша, ви були незадоволені грою в центрі поля?

- Іноді так потрібно робити, для мотивації. Часом, коли футболіст побачить, що гравці на його позицію пішли розминатися, починає грати зовсім по-іншому. А коли бачать, що всіх влаштовує те, що вони обрізаються та втрачають м'ячі, то вони продовжують це робити. А так подивилися: пішли розминатися інші, значить, потрібно по-іншому грати.

- Після матчу з «Фіорентиною» здавалося, що ваша команда сьогодні буде не в найкращому стані. За рахунок чого вам вдалося емоційно так швидко відновити хлопців?

- Напевно, на такі матчі й налаштовувати не потрібно. Звичайно, однозначно, вони були не повністю відновлені. Адже віддали всі сили, граючи вдесятьох проти «Фиореентины», це дуже непросто. Те, що сьогодні хлопці були втомленими,  безперечно. Інша справа, що стиль гри «Фіорентини» та «Шахтаря» трохи відрізняється. Я радий, що сьогодні ми всією командою добре відпрацювали в обороні та практично нічого не дозволили створити «Шахтарю», який успішно грає не лише в чемпіонаті України, але й у Європі. За винятком кількох власних помилок, коли гірники мали шанси біля наших воріт, в іншому хлопці відпрацьовували та старалися.

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер