Сергій РЕБРОВ: «У нас було завдання пройти до наступного етапу, ми його виконали»

Сергій РЕБРОВ: «У нас було завдання пройти до наступного етапу, ми його виконали»

На ній Сергій Ребров сказав наступне:

- Дуже важлива перемога. Важлива, в першу чергу, в психологічному плані. Хлопці, незважаючи на втому, й фізичну, й психологічну, зібралися, показали гідну гру та справедливо перемогли.

- Заміна Кравця була плановою або вона пов'язана з тим, що в Артема не пішла гра?

- Не бачу жодної різниці, планова заміна або не планова. Коли Артем забиває, ніхто нічого не каже. Він виконує великий обсяг роботи на полі. Так, він не забив, хоч і мав хороші моменти. Але Артем – це та людина, яка потрібна команді, яка бореться в кожному моменті. Саме за рахунок його активності ми часто відбираємо м'ячі на чужій половині поля. Коли він до того ж ще й забиває – взагалі блискуче. Мбокані вийшов, тому що нам потрібен був такий форвард, який може зачепитися за м'яч. Це він і продемонстрував, коли вийшов на заміну та мав шанс забити гол.

- Тренер «Ріу Аве» сказав, що «Динамо» цілком може претендувати на перемогу в Лізі Європи. Чи погоджуєтеся ви з цією думкою?

- Думаю, що всі ми на початку шляху. Всі це розуміють, і гравці, і тренери, ніхто не задирає носа. Ми граємо від гри до гри. Добре, що пройшли далі, будемо дивитися, хто буде суперником та готуватися до нього. Ніхто зараз не загадує наперед, не думає про фінал Ліги Європи. У нас було завдання пройти до наступного етапу, ми його виконали. Тепер завдання пройти з першого місця й, звичайно же, не забувати про чемпіонат України.

- Наскільки корисний для вашої команди Мігель Велозу, який сьогодні забив гол, яка його роль у «Динамо»?

- Звичайно, це дуже корисний гравець. Про що казати, адже це гравець збірної Португалії. У нас у команді здорова конкуренція, й я бачу, що, в першу чергу, сам Мігель це розуміє. Виходячи на заміну, він допомагає команді. Те, що він зробив і сьогодні, – вийшов на поле та забив м'яч, віддавши всі сили. Все, що у нього є, він віддає, демонструє на полі. Я радий, що він дуже професійно ставиться до того, що відбувається у нас у команді.

- Педру Мартинш поскаржився, що вже в неділю його команді доведеться грати в чемпіонаті. Вашій команді також доведеться зіграти наступний матч у неділю, в той час як конкурент, «Дніпро», свій матч проведе в понеділок. Наскільки ця ситуація вплине на готовність вашої команди?

- Звичайно, ми би не відмовилися від ще одного дня, й я звертався до «Ворскли», казав про це. Але вони не пішли нам назустріч, і ми будемо грати. Я сподіваюся, що це зробить наших хлопців лише сильнішими. Вони розуміють, що у цьому чемпіонаті все залежить лише від нас, усе залежить лише від того, як ми підготуємося до цієї гри. Незважаючи на те, що в нас на відновлення на п'ять днів менше, ніж у суперника. Нічого страшного, хлопці будуть більш злими. Вони розуміють, наскільки важливим є цей поєдинок.

- Андрій Ярмоленко в мікст-зоні відмовився давати інтерв'ю, пославшись на нежить та кашель. Він і перед грою мав проблеми зі здоров'ям?

- У нього був нежить, проблеми з голосом та горлом ще до нашої попередньої гри в Запоріжжі. Він погодився грати, відіграв усі 90 хвилин та був дуже корисним. Те ж саме сьогодні. За десять хвилин до кінця я у нього запитав, чи може він продовжувати гру, тому що я знав, що у нього є проблеми. Він сказав, що може, але в роздягальні я почув, що у нього немає голосу. Я йому вдячний за те, що він дограв цю гру, й упевнений, що він підготується й до наступної гри та вийде на поле.

- Який настрій у команди на гру зі «Стяуа»?

- Як я вже казав учора на передматчевій прес-конференції, для нас дуже важливо вийти з групи з першого місця. Всі хлопці це розуміють. Так, ми зробили велику справу, ми вже пробилися далі, але дуже важливо налаштуватися на цю гру та вийти з першого місця. Всі це розуміють, і я впевнений, що на останній матч у групі ми будемо виходити бойовим складом.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер