Сергій РЕБРОВ: «Не якась схема або модель виграє матч, а футболісти, які грають з бажанням»

Сергій РЕБРОВ: «Не якась схема або модель виграє матч, а футболісти, які грають з бажанням»

- Напевно, зі сторони могло здатися, що сьогодні ми перемогли легко, перемогли на класі. Але сьогодні я бачив величезне бажання гравців. І не лише сьогодні, а і в останніх матчах, коли щось змінилося в нашій грі.

Повірте, це робота на тренуваннях, це їхня концентрація, їхнє бажання змінити якісь свої функції. Як я вже говорив, не якась схема або модель виграє матч, а футболісти, які в останніх іграх виходять з бажанням і намагаються повернути вболівальників на стадіон і, в першу чергу, повернути свою впевненість.

Що стосується гри... Коли залишилось шість найкращих команд, не можна говорити про недооцінку. Сьогодні всі поставилися до цієї гри серйозно, створили багато моментів, виграли матч, але, що найголовніше, – не пропустили і здобули впевненість на наступні ігри.

- Останнім часом у своїх інтерв'ю ви завуальовано говорите про свою роботу в клубі після завершення сезону, кажете, що все вирішиться на вашій зустрічі з президентом клубу. Можете детальніше пояснити цю ситуацію?

- Гадаю, це абсолютно нормальна практика. Звичайно, ми два сезони поспіль вигравали, але зараз уболівальники висловлюють невдоволення. У нас взагалі люди – революціонери, вони хочуть усе швидко змінити. Що буде далі – вони не знають, але вони закликають до революції, хочуть змін.

Для мене вкрай важливо, щоб була потреба в мені. Я не залишився тому, що я колись щось виграв. І я, і президент, хочемо побачити прогрес. Якщо є прогрес і є мотивація у футболістів працювати зі мною, напевно, в першу чергу, рішення має приймати президент, а не лише я. Я не можу це коментувати. Так, я дотримуюсь своєї думки, до кінця контракту я допрацюю, а потім ми з президентом сядемо і вирішимо. Якщо президента це не влаштовує, він повинен сказати це вам, сказати мені. Зараз ми в абсолютно нормальних стосунках. Що буде наприкінці сезону – побачимо.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер