Сергій РЕБРОВ: «У важкі періоди важливо зосередитися на роботі»

Сергій РЕБРОВ: «У важкі періоди важливо зосередитися на роботі»

Про критику

- Я нічого не читав. Спілкувався з президентом та працював. Коли важкий період, для мене важливо нічого не читати. Потрібно зосередитися на роботі та продовжувати робити те, що ти робив. Одному Богу відомо, що буде з тобою. Є критика правильна, ми сядемо та проаналізуємо, хлопцям покажемо, розберемося разом із футболістами. Зараз слухати критику – найменше хочеться. Хочеться працювати та намагатися зробити щось хороше.

Про лідера

- Лідера не просто взяти та виховати. Лідер – той, у кого є характер або ні на полі. Звичайно, нам такого гравця не вистачає в певній мірі. Зараз я бачу, що Віда намагається допомогти команді. Важливо, щоб лідер був. І у важкі хвилини, коли команді важко, важливо, щоб він допоміг. Лідерами не народжуються, ними стають.

Про Циганкова

- Він уже не перший рік знає наші вимоги й робить те, що вимагають від нього тренери. І це добре, що хлопці у цьому віці розуміють, що для того, щоб потрапити до основного складу, потрібно виконувати ці вимоги. Він їх виконує, потрапив до основного складу й заслужено забив м'яч. Я бачив, як він хотів та відпрацьовував в обороні.

Про Гонсалеса

- У мене була розмова з кожним гравцем. Є вимоги до кожного гравця, до його позиції. Ви не виконуєте – ви не граєте. Це абсолютно нормально. І для мене немає різниці, скільки років у команді, яка зарплата у футболіста. Сподіваюся, Дерліс усе зрозумів, і те, як він працював на команду, – мене це влаштовує.

Про основний склад

- У нас немає основного складу. У нас його не було й раніше. Ті футболісти, які доводять свою здатність грати у складі на тренуваннях, ті й виходять. Я вдячний хлопцям, що вони вийшли, в першу чергу, з бажанням. Особливо в першому таймі, розуміли, за рахунок чого ми хочемо обіграти суперника. Щось вдавалося, щось ні. Але головне – взяли наразі важливі три очки.

* фото В.Раснер

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер