Сергій РИБАЛКА: «Сподіваюся, наша гра сподобалася вболівальникам»

Сергій РИБАЛКА: «Сподіваюся, наша гра сподобалася вболівальникам»

- Нічия - хороший результат, враховуючи моменти, які створив «Челсі»?

- Ми налаштовувалися лише на перемогу. Можливо, в деяких моментах нам пощастило, в інших - супернику. Не з усіх моментів ми вичавили максимум. Кілька разів Віда забігав - якби віддав пас, можна було б небезпечніше розвинути атаку. Зіграли 0:0, будуть ще ігри, будемо налаштовуватися на них.

- Здалося, що перші 10 хвилин команда переживала мандраж. Було у вас таке відчуття?

- Мандражу не було. Просто у «Челсі» індивідуально сильні гравці. Той же Азар, який на початку гри поцілив у стійку. Плюс «Челсі» вміє небезпечно розігрувати стандарти. Кілька моментів на початку тайму в них було, але ми намагалися грати у свою гру і контролювати м'яч. Напевно, нам вдавалося. Сподіваюся, наша гра сподобалася вболівальникам.

- Ви пропустили матч проти «Шахтаря» в чемпіонаті України, встигли повністю відновитися до гри проти «Челсі»?

- Не зовсім - нога ще трохи болить. Я не тренувався п'ять днів перед цією грою. Наприкінці матчу вже було трохи важкувато. Але тренерський штаб подякував нам усім за те, що ми бігли вперед і старалися. Вважаю, сьогодні була гідна гра з нашого боку.

- Згодні, що Євген Хачеріді провів один з найкращих матчів сезону, здорово зіграв проти Кости?

- Ми обговорювали з хлопцями, що Коста практично нічого не зміг зробити - Хачеріді виграв у нього всю боротьбу. Здорово зіграв і Віда, в цілому наша оборона провела дуже хороший матч.

- У Лондоні варто очікувати схожої гри?

- У нас перед матчем у Лондоні ще кубковий поєдинок і достатньо інших зустрічей. Але на виїзну гру проти «Челсі» будемо налаштовуватися належним чином. Матч у Києві показав, що в матчі проти такого суперника важливо контролювати м'яч. Будемо намагатися так само діяти на виїзді.

- Чи припускали, що «Челсі» буде грати другим номером? Були готові діяти першим номером?

- Ми не думали про те, як вони будуть грати. Ми налаштовувалися на перемогу, навіть не думали про нічийний результат. Домовлялися, що потрібно контролювати м'яч, грати в пас, пресингувати. Вважаю, що нам це вдалося..

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер