Сергій РЕБРОВ: «Після двох вилучень у грі залишився лише героїзм наших гравців»

Сергій РЕБРОВ: «Після двох вилучень у грі залишився лише героїзм наших гравців»

- Сергію Станіславовичу, який стан здоров’я травмованих гравців?

- На жаль, усе погано. Сергія Сидорчука повезли до лікарні – у нього відкрита рана, на яку потрібно буде накласти достатньо швів. Коли я побачив її, мені самому стало погано. Джермейн Ленс також накульгує – він сильно забив ногу, через що не міг продовжувати гру.

- Загалом, оцініть те, що сьогодні ми побачили на полі – дії як героїв, так і антигероїв…

- Ви самі бачили – у першому таймі до вилучення ми грали гідно, забили м’яч, були ще моменти. Я не хочу обговорювати роботу арбітрів, але… Що стосується епізоду з Ярмоленком, він бачив, що його товариш лежить та стікає кров’ю. Напевно, це бачив і боковий суддя, який мав підказати головному, і футболісти «Генгама», які ніяк не відреагували на це та продовжували атаку. Одна справа, якщо футболіст симулює, але якщо футболіст стікає кров’ю, має бути якийсь фейр-плей. Я не можу зараз дорікати Андрію. Так, він зробив грубий фол, погоджуюся, але при цьому бачив, що його товаришу потрібна допомога, тому й порушував правила. Що стосується Юнеса, то я нічого не можу сказати, оскільки дивився в той момент в інший бік.

Якщо казати про героїв, то, звичайно, ті хлопці, які залишилися, грали за всю команду. Про це ми їм сказали в перерві. Я їм вдячний, що вони дійсно билися та гідно оборонялися. Особливих шансів вибігти в контратаку не було, але футболісти віддали всі сили на полі. Мабуть, зараз у роздягальні навіть не можуть піти в душ, оскільки немає сил. Ми вдячні, що вони увісьмох билися проти якісної команди, якою, безперечно, є «Генгам».

- Чи погоджуєтеся з тим, що ситуація складна, але потрібно подумати, як вирішити завдання виходу до 1/8 фіналу на свою користь?

- У нас немає вибору. Протистояння складається зі 180 хвилин, а не з 90. Повірте, ми вже зараз думаємо над тим, як грати у матчі-відповіді.

- Чи вдалося «Генгаму» чимось здивувати вас?

- Мабуть, тим, що з першої хвилини вони почали пресингувати, але я радий, що наші футболісти достатньо вдало виходили з нього й при цьому створювали моменти. До першого вилучення ми грали доволі гідно. Думаю, хлопці запам’ятали, а якщо ні, ми з радістю їм нагадаємо, як вони грали, якісно виходили з-під пресингу, як атакували. Особисто мені подобалося, як проходила гра. А потім це було справжнє геройство збоку хлопців.

- Чи є надія, що хоча б Ленс відновиться до матчу-відповіді?

- Не можу відповісти вам. Ви бачили, як він ходив по полю, накульгуючи. Він сильно забив ногу. Але це сталося й гра вже в минулому. Так, із цього матчу хлопці вийшли справжніми героями, але є гра-відповідь. Упевнений, ми підготуємося до неї, будемо набагато сильнішими та дамо бій «Генгаму».

- (питання французького журналіста) Чого ви очікуєте від матчу-відповіді?

- Очікую нашої перемоги.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер