Сергій РЕБРОВ: «Я впевнений, у всіх гравців, які зіграли проти «Бенфіки», є потенціал»

Сергій РЕБРОВ: «Я впевнений, у всіх гравців, які зіграли проти «Бенфіки», є потенціал»

- Сьогодні ви повністю задоволені самовіддачею своїх підопічних?

- Звичайно, я не задоволений результатом. Як і хлопці, вони просто «убитими» зараз у роздягальні сидять. Вони віддали всі сили, намагалися атакувати. Ми грали проти дуже сильного суперника, який у кожне міжсезоння продає багато гравців, і також поповнюється новими. Гадаю, ми виглядали гідно на тлі такого суперника і могли набрати в Лісабоні очки.

- З приводу пенальті. Його повинен був пробивати Мораес? Під час матчу в нього далеко не все виходило...

- Перед цим він пробивав досить упевнено, забивав м'ячі. По ходу гри вже складно поміняти раніше прийняте рішення. Інший гравець теж хвилюється. Повірте, пробити пенальті в такому матчі - величезне хвилювання. Цю дуель виграв воротар, але Мораесу я ні в чому дорікнути не можу. Він був упевнений в собі і наважився пробити.

- Міняти пенальтіста будете?

- Я зараз про це не думаю.

- Як ви оціните гру півзахисту, від дій цієї лінії багато що залежить?

- Мені складно зараз коментувати. Хлопці старалися, особливо у другому таймі. На жаль, багато ігор в Лізі чемпіонів ми починаємо грати після пропущеного м'яча. Виходять осмислені атаки, стараємося. Повторюся, ми граємо на найвищому рівні, з найсильнішими командами. «Бенфіка» взагалі вдома не програє, грає досить упевнено. Це впливає на гравців, заважає показувати їм свій максимум. Коли пропускаємо, йдемо вперед, намагаємося пресингувати. В першу чергу, це питання психології. Мені сподобалося, як ми грали після пропущеного м'яча. Намагалися зрівняти рахунок, моментів було достатньо, але ми їх не реалізували

- Як оціните гру молодих футболістів?

- Повірте, гравцям, які вперше виходять на такому рівні, непросто, вони не показують свій максимум. Я впевнений, у всіх гравців, які вийшли сьогодні, є потенціал, і це добре. Вони отримують необхідну практику. А інших футболістів у нас немає, я сподіваюся на молодь, так само як і на всіх інших хлопців. Сьогоднішня гра, так само як і всі подальші, величезний досвід і урок для них. Вони - майбутнє «Динамо», але їхнє майбутнє залежить лише від них. А зараз ми всім даємо шанс.

- Коли ви були гравцем, «Динамо» вдалося вийти з групи Ліги чемпіонів з 7 очками. Наскільки зараз це можливо повторити?

 - Повірте, зараз я в першу чергу зосереджений на грі команди і самовіддачі кожного футболіста. Не думаю, що зараз потрібно думати про очки і скільки їх нам вистачить для виходу. Я прошу від команди віддачі в кожній грі і сьогодні, так само як і в минулій грі, вона була. На жаль, не було результату.

* фото В.Раснер

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер