Сергія СИДОРЧУКА було успішно прооперовано

Сергія СИДОРЧУКА було успішно прооперовано

Сергій прилетів на тренувальний збір разом із командою й у перші дні займався за індивідуальною програмою. А в четвер вирушив до Барселони на операцію. Подробиці розповів старший лікар першої команди «Динамо» Леонід Миронов:

- У зв'язку з переломом трьох пальців проксимальних фаланг Сергія було прооперовано у клініці Барселони професора Рамона Кугата. Переломи були дуже складні, найнеприємніші у травматології – оскольчасті та гвинтоподібні.

Під час операції було прийнято рішення поставити металеві мікропластини на всі три пошкоджені пальці. Хоча спочатку ми припускали, що справа обмежиться одним пальцем, однак виявилося, що переломи дуже неприємні. Тому, щоб прискорити одужання, вирішили поставити ці мікропластини з гвинтиками. Адже якби не зробили операцію, загоєння переломів могло би зайняти до трьох місяців, тим паче у лангеті грати за правилами заборонено, навіть у товариських матчах. Мікропластини, якщо Сергій захоче, можна буде видалити через вісім-дев'ять місяців. Однак робити це необов'язково, тому що це також доволі непроста операція.

Операція була тривалою й доволі складною, однак завершилася успішно, приблизно о пів на третю ночі. Проводили її три хірурги вищої кваліфікації, які є фахівцями з мікрохірургії кисті.

Тепер Сергій повинен перебувати у клініці протягом п'яти днів, після чого прибуде до розташування команди. Але починати бігати йому буде дозволено лише за два тижні.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер