»Шахтар» – «Динамо»: суддівські призначення

»Шахтар» – «Динамо»: суддівські призначення

Стали відомі призначення арбітрів на матч за Суперкубок України, в якому «Динамо» зіграє з донецьким «Шахтарем».

Суддя в полі – арбітр першої категорії Юрій Вакс із Сімферополя. Зайнятися суддівством кримчанин вирішив у 1996 році, коли почав залучатися до обслуговування матчів аматорів регіональних змагань. Уже за шість років Юрій вийшов на професійний рівень, а з 2007 року (з перервами) працює на матчах елітного дивізіону.

У попередньому сезоні в активі Вакса 11-ть матчів елітного дивізіону, в тому числі й три за участю «Динамо». Цікаво, що всі поєдинки «Динамо» проводило з різними наставниками. У 6-му турі підопічні Валерія Газзаєва поступилися «Ворсклі» в Полтаві (1:3), у 13-му вже під керівництвом Олега Лужного на своєму полі мінімально переграли «Карпати» (1:0), а в 20-му турі з Юрієм Сьоміним на чолі на виїзді переграли донецький «Металург» (2:0).

Допомагати головному рефері будуть асистент арбітра першої категорії Володимир Володін (Херсон) та асистент арбітра ФІФА харків’янин Сергій Беккер. Функції резервного рефері виконає арбітр ФІФА Віктор Швецов із Одеси. Інспектором ФФУ призначено Ігоря Хібліна, який представляє Хмельницький.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер