»Шериф» – «Динамо» – 2:0. Невдача у Придністров'ї

»Шериф» – «Динамо» – 2:0. Невдача у Придністров'ї

Перша поразка «Динамо» у груповому турнірі Ліги Європи. Тотальна перевага українців упродовж усієї зустрічі так і не втілилася в забиті м’ячі, тоді як господарі свої рідкісні контрвипади використали на сто відсотків. На початку зустрічі помилка Бойка призвела до нелогічного відскоку від Єрохіна прямо у ворота, а за півгодини за гру Хачеріді рукою у власному штрафному майданчику арбітр призначив пенальті, який чітко реалізував Франса.

Традиційно для нинішнього сезону, «Динамо» дуже активно проводить перший тайм, здаючи у другому. Цілком можливо, такий стан речей пов’язаний із тактичними задумами тренера, проте не виключено, що гравцям просто бракує фізичної готовності на весь матч. У Тирасполі «Динамо» провело два різних за змістом, малюнком гри та результатом тайми. До перерви тотальною перевагою володіли кияни, мінімум разів п’ять м’яч мав опинятися у воротах «Шерифа», але вище за будь-які похвали діяв воротар Стоянов, який рятував команду здавалося у безвихідних ситуаціях. Молдавани небезпечно контратакувала, чого сповна вистачило для двох забитих м’ячів. Обидва стали наслідком дитячих помилок динамівців, за які довелося в результаті розплачуватися втраченими очками. У другому таймі велася переважно рівна гра, яку господарі довели до потрібного для себе результату.

Після двох турів у групі «Е» Ліги Європи «Динамо» з одним очком посідає непристойне для себе четверте місце. В АЗ та «Шерифа», які йдуть відповідно на другому та третьому місцях, по три набраних очки, а лідирує із чотирма пунктами БАТЕ. Попереду на «Динамо» чекають дві непрості гри з АЗ, в яких підопічні Валерія Газзаєва просто зобов’язані набирати максимум очок.

 

ШЕРИФ – ДИНАМО - 2:0 (2:0)

«Шериф»:
25.Стоянов, 5.Тархнішвілі, 15.Враньєш, 28.Надсон, 3.Волков, 10.Єрохін, 14.Баліма, 17.Руамба, 44.Адамович (26.Самарджич, 78), 9.Франса (11.Гаурач, 62), 21.Дьєду (30.Бранкович, 46).

«Динамо»: 71.Бойко. 5.Вукоєвич, 7.Шевченко, 9.Ярмоленко, 10.Мілевський, 20.Гусєв, 23.Єременко, 30.Ель Каддурі (6.Попов, 46), 34.Хачеріді, 36.Нінкович (19.Гармаш, 71), 37.Юссуф.

Голи: Єрохін (8), Франса (37).

Фотогалерея матчу

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер