Четверо динамівців – у символічних збірних 18-го туру УПЛ!

Четверо динамівців – у символічних збірних 18-го туру УПЛ!

Майже всі видання зійшлися на кандидатурі Ярмоленка, а щодо інших гравців думки були різними.

Популярний сайт Football.ua включив до своєї символічної збірної трьох динамівців. Незважаючи на те, що у грі з «Чорноморцем» «Динамо» практично весь матч провело в атаках, до збірної за версією видання, окрім Андрія Ярмоленка, увійшли двоє захисників – Данило Сильва та Євген Хачеріді.

Данило Сильва

«Тривалий час Сергій Ребров ставив Данило Сильву до центру захисту, але останні матчі доводять, що праворуч він може бути набагато кориснішим. Проти Чорноморця Данило Сильва взяв участь далеко не в одній гострій атаці своєї команди, повністю вигравши боротьбу на фланзі.

Цікавий факт. Опонент Сильви по флангу Балашов дев'ять разів ішов у обіграш, жодного разу при цьому не перегравши суперника (звичайно, не завжди ним був Данило)».

Євген Хачеріді

«Хачеріді не повинен був грати через травму, проте вийшов із перших хвилин, та знову проявив себе ідеально для подібної гри, коли суперник атакує малими силами. Один в один Хачеріді здатний переграти будь-кого, що було доведено матчем проти «Чорноморця».

Цікавий факт. 16 єдиноборств в обороні провів Хачеріді, 14 із них завершилися успіхом для захисника Динамо».

Андрій Ярмоленко

«У Динамо не ідеальний поєдинок вийшов проти Чорноморця в атаці. Але навіть у такій ситуації Ярмоленко був найкращим на полі, постійно розбирався з опонентами та створював гольові моменти для себе й партнерів. Як говориться, підтвердив свій високий статус лідера команди.

Цікавий факт. Ярмоленко виграв 17 із 21 єдиноборства в атаці, просто чудовий відсоток для атакуючого гравця».

Зовсім іншою вийшла збірна 18-го туру у UA-football.com. До неї увійшов лише один гравець «Динамо» – Олег Гусєв.

Олег Гусєв (1-е потрапляння до збірної туру)

«Універсальний боєць «біло-синіх» продовжує вірою та правдою служити своєму клубу. На початку матчу з «Чорноморцем» гра киян не складалася, одесити дали справжній бій столичному гранду, а молоді гравці з бажанням протистояли досвідченим футболістам. У таких умовах важливим став гол Гусєва на самому початку другого тайму. Олег продовжує перебувати у блискучій формі, добре бачить поле, відкривається для партнерів та, володіючи блискучою швидкістю, може «вибухнути», втекти від захисника та реалізувати момент. Так неодноразово відбувалося у протистоянні з «моряками» й так було забито перший гол у зустрічі».

Менш оригінальною вийшла збірна туру у Matchday.ua. До неї також увійшли динамівці Данило Сильва та Андрій Ярмоленко.

Данило Сильва

«У бразильського захисника «Динамо» в матчі з «Чорноморцем» було мало роботи, пов'язаної з виконанням своїх безпосередніх обов'язків. Це «непорозуміння» Сильва компенсував активними діями біля чужих воріт. Захисник «біло-синіх» регулярно йшов вперед, допомагаючи групі атаки, виконав кілька загострюючих передач, заробив кілька «стандартів».

Андрій Ярмоленко

«У матчі проти «моряків», які виставили у своєму штрафному майданчику «автобус», «Динамо» довелося чимало попрацювати. Зламати насичену оборону одеситів вдавалося лише завдяки нестандартним ходам, більшу частину яких організував Ярмоленко. Достатньо згадати його блискучий пас на Мбокані в дебюті першого тайму, а також блискучу передачу на Гусєва, після якої ветеран «біло-синіх» і відкрив рахунок у матчі».

Лише одного динамівця включив до своєї збірної туру Футбольний клуб. Зате за кількістю таких «викликів» за версією видання Ярмоленко набагато випереджає всіх інших гравців УПЛ. Для Андрія це включення до збірної туру стало 11-м, у той час як у найближчого переслідувача, також динамівця Джермейна Ленса, – лише п'ять потраплянь.

Андрій ЯРМОЛЕНКО (11-й раз у збірній туру)

«Провідний гравець столичного клубу продовжує піднімати планку рекорду за кількістю потраплянь до збірної туру. Індивідуальні дії Андрія все частіше стають останнім часом вирішальним аргументом в умовах, коли на кожен матч біло-синіх їхні суперники виходять як на останній та вирішальний бій. Прохід Ярмоленка та гольовий пас на Бурду в поєдинку з «Олімпіком», як і ідеальна передача на хід Гусєву, який відкрив рахунок у грі з «Чорноморцем», – це почерк не просто майстра, але, передусім, лідера».

Також обмежився лише десяткою «Динамо» Footboom.com.

Андрій Ярмоленко

«Невтомний вінгер киян учергове демонструє свій клас із командами, що дають мить на обробку, прийняття рішення та дозволяють працювати з м'ячем. Ярмоленко цього більш ніж достатньо – у таких поєдинках Андрій почувається, немов риба у воді, незважаючи на насиченість оборони. Фірмовий удар зі зміщенням, тонкі чи розрізні передачі, закидання на прискорення партнерам у вільну зону... В хід іде все. У цьому поєдинку Андрій неодноразово бив сам, створив гольову передачу на Гусєва, розіграв із Данило Сильвою хитрий кутовий, після якого бив Віда, а забив Теодорчик; до перерви вивів на побачення з Мартищуком конголезця Мбокані... Був скрізь та підтримував будь-яке атакуюче починання».

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер