Шовковський на Сейшелах, Хачеріді в Мелітополі

Наступного дня після матчу з «Таврією» футболісти «Динамо» отримали довгоочікувану й заслужену відпустку. Цієї зими у футболістів та тренерів буде цілий місяць, щоб відпочити і відновити сили перед початком другої частини сезону. Традиційно, відпустку динамівці проводять у різних куточках земної кулі.

Бразильці Алмейда, Маграо та Бетао вирушили на батьківщину. На їхню думку, кращих пляжів і сонця у світі не знайти. Бетао полетів до Сан-Паулу раніше за всіх – його дружина чекає на поповнення в сімействі, а динамівець вирішив у цей важливий день бути поряд із нею.

Олександр Шовковський із дружиною Ольгою на два тижні виїхали на Сейшельські острови. Там створені чудові умови для дайвінгу, яким так захоплюється динамівський голкіпер. Його колега за амплуа Станіслав Богуш віддав перевагу Арабським Еміратам. Там же, на узбережжі Персидської затоки, відпочиває Сергій Кравченко, який, можливо, нинішньої зими перейде з «Динамо» до «Дніпра».

Цього року найпопулярнішим курортом серед динамівців стали Мальдівські острови. На узбережжі Індійського океану відпочивають Олександр Алієв, Олег Гусєв та Артем Кравець. А Мілевський залишився вірним пляжам Атлантики. Як і в минулі роки, нападник із друзями набиратиметься сил у сонячному Майямі.

Нінкович спекотним курортами віддав перевагу рідній Сербії. Незважаючи на те, що Белград, як і Київ, засипаний снігом, Мілош швидко знайшов собі заняття. Нещодавно до нього в гості на три дні приїжджав Огнєн Вукоєвич, який ніколи не був у Белграді. Мілош також незабаром збирається до Хорватії з візитом у відповідь.

Наставника «Динамо» Валерія Газзаєва в грудні очікував приємний клопіт - весілля молодшого сина Аслана. Перша частина святкувань пройшла у Владикавказі, друга в Москві. Асистент Валерія Георгійовича Олег Лужний проводить час із сім'єю в уже досить рідному Лондоні.

Не залишати меж України вирішили Євген Хачеріді, Тарас Михалик та Андрій Несмачний. Женя проводить відпустку в рідному Мелітополі, а Тарас та Андрій насолоджуються мальовничими пейзажами Західної України.

Нагадаємо, що з відпустки динамівці повертаються після різдвяних свят, 13-го січня. Цього дня команда збереться на базі в Кончі-Заспі, пройде поглиблене медичне обстеження, а 15-го січня вирушить на навчально-тренувальний збір до Ізраїлю.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер