Порівняння сил клубних грандів України та Росії

Порівняння сил клубних грандів України та Росії

Кожен із учасників планує вирішити під час цього змагання свої цілі.

- Має бути хороший турнір, який стане відмінною перевіркою. Це підготовчі змагання, хоча, напевно, будемо вирішувати й якісь завдання, швидше за все, тактичного плану, пов'язані з побудовою команди. Подивимося на свої слабкі та сильні якості. Крім того, якщо будуть придбання, на турнірі подивимося у грі новачків, – поділився з офіційним сайтом планами головний тренер київського «Динамо» Олег Блохін.

Ідея порівняння сил на клубному рівні провідних клубів Росії та України виникла влітку минулого року під час проведення товариського матчу в Донецьку між «Шахтарем» та московським «Спартаком».

- Гра вдалася, на стадіоні було багато вболівальників, тому ми з «Шахтарем» вирішили цю історію продовжити, виступивши ініціаторами турніру, – відкриває завісу з ініціалізації цікавого змагання генеральний директор «Спартака» Роман Асхабадзе. – На нашу пропозицію оперативно відгукнулися «Зеніт» та київське «Динамо», за що ми їм вдячні. Турнір дуже сильний за складом учасників: під час підготовки до сезону ми маємо можливість помірятися силами з українськими топ-клубами. А багато вболівальників зі стажем напевно з ностальгією згадають принципове радянське дербі «Спартак» – «Динамо» (Київ). Така вивіска, гадаю, нікого не залишить байдужим!

Майбутнє змагання стало важливим етапом підготовки для ще одного співорганізатора «Об'єднаного турніру-2013» донецького «Шахтаря».

- Ми достатньо серйозно зацікавлені у його проведенні, розглядаючи матчі як підготовку до наступного сезону – це головна складова турніру. Також він привабливий і дуже сильний за складом учасників, – повідомив генеральний директор «гірників» Сергій Палкін.

- Передсезонний «Об'єднаний турнір» розрахований на те, щоб футболісти набрали нормальні кондиції. Мені здається, інтерес до цього турніру буде величезним. Підготовка до сезону лише починається, всі суперники будуть у рівних умовах, а сильні спаринги завжди йдуть лише на користь. Краще набирати фізичну форму через ігри, ніж через тренування, – резонно вважає тренер Академії «Зеніта» Євген Зезін.

Нагадаємо, що незабаром, а саме 27 червня, пройдуть перші матчі «Об'єднаного турніру-2013», в яких зіграють один проти одного московський «Спартак» та київське «Динамо» («Арена Хімки» чи стадіон «Торпедо» імені Едуарда Стрельцова) та пітерський «Зеніт» із донецьким «Шахтарем» (стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського, Київ).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер