Чергова невдача

Чергова невдача

У дуже неприємній ситуації опинились динамівці Києва. У першому матчі ¼ фіналу Кубка України «біло-сині» поступились «Таврії» 0:2 і тепер на своєму полі їм потрібно перемагати з великим рахунком.

Перший тайм пройшов у рівній боротьбі. Гості більше володіли м’ячем, а моменти створювали кримчани. Уже в дебюті поєдинку господарі могли двічі відкривати рахунок, але спочатку Ковпак не скористався неузгодженістю Рибки і Ващука, а потім голкіпер киян відбив удар Голайдо.

Динамівці відповіли ударом Гусєва в захисника і довгий час нічого не змогли створити в атаці. Проте в обороні начудили. Банальний навіс із флангу, м’яч летить у центр штрафного, до нього ніхто не дотягується, от тільки на дальній стійці Йокшас продавив Нінковича і головою відправив м’яч у сітку.

У відповідь гості зусиллями Гавранчіча влучили в поперечину (на добиванні першим був Гусєв, але гол не зарахували через офсайд), потім із вигідної позиції промахнувся Шацьких, і вже наприкінці тайму ледве не відзначився безпосередньо з кутового Белькевич (чудово зіграв голкіпер).

У другій половині підопічні Лужного вже повністю володіли ініціативою. Створили достатню кількість моментів, але реалізація вкотре залишала бажати кращого.

Зі штрафного майданчика небезпечно бив головою Шацьких, Бангура відправив м’яч у поперечину, Белькевич не зумів переграти голкіпера, перебуваючи в 12 метрах від воріт, гол Ротаня відмінили через сумнівний фол з боку 16-го номера динамівців. Але потрібно ж не лише створювати, а й забивати!

Що дуже показово зробили кримчани. Уже в компенсований час простий за задумом і ефективний за результатом удар наніс Зборовський. До воріт було метрів 20, Рибка стрибнув, але не дістав.

У підсумку 0:2 і в суботу «біло-синім» доведеться дуже потрудитись, аби вийти до півфіналу національного Кубка.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер