ТМ. «Динамо» – «Падерборн» – 0:0. Звіт про матч

ТМ. «Динамо» – «Падерборн» – 0:0. Звіт про матч

У середу, 10 липня, київське «Динамо» провело перший контрольний матч у рамках навчально-тренувального збору в Австрії, де наша команда готується до нового сезону. Суперником «біло-синіх» став представник другої німецької Бундесліги – команда «Падерборн» з однойменного міста.

Нагадаємо, протягом попередніх двох днів збору підопічні Олександра Шовковського проводили по два тренування на день. У сьогоднішньому поєдинку футболісти, які перебували у розташуванні національної збірної України, зіграли 30 хвилин, більшість 45 хвилин, дехто більше.

Попри старання обох команд, поєдинок завершився без забитих м’ячів – 0:0.

У перші хвилини німці намагалися взяти м’яч під контроль та проводити атаки, але з ними справлялися футболісти нашої команди. Але перший небезпечний момент створили саме кияни, коли Ванат у боротьбі із захисником завдав удару з меж штрафного майданчика, але сфера пролетіла повз каркас воріт.

Загалом, у першій половині тайму по-справжньому небезпечних моментів обидві команди біля воріт одна одної не створили. Усі спроби «Падерборна» наблизитися до воріт Нещерета захлиналися ще на підступах до штрафного майданчика.

Тим часом біля протилежних воріт динамівці виконали кутовий, але теж без особливої загрози. Розміреність гри порушив удар суперника з середньої відстані у площину воріт, коли Нещерету довелося у стрибку вибивати м’яч та ліквідувати загрозу. Цей момент зірвав оплески нечисленних глядачів, які слідкували за поєдинком.

Незадовго до перерви німці здійснили ще одну спробу спрямувати м’яч у динамівські ворота, але сфера пролетіла повз дальній кут. Тож до роздягалень команди пішли без забитих м’ячів.

На початку другого тайму добре по флангу пройшов Караваєв, увірвався до штрафного майданчика та сам завдав удару по воротах – м’яч зовсім трохи не влучив у площину. У відповідь футболісти «Падерборна» провели хорошу атаку, відбулася подача до штрафного майданчика зліва, де удару по воротах намагався завдати Грімальді, але марно.

Гра активізувалася, у динамівців шанс відзначитися мав Лонвейк, але його удар було заблоковано, а у німців трохи не пощастило Пледлю. Не стали результативними й стандартні положення у виконанні суперника. Також відзначимо спробу Царенка та вихід до чужих воріт Супряги, але у першому випадку нашого футболіста підвела реалізація, а у другому арбітр зафіксував фол в атаці.

Тож у підсумку – безгольова нічия 0:0.

Зазначимо, що свій наступний контрольний поєдинок «Динамо» проведе у суботу, 13-го липня, проти «Шальке 04» з Німеччини.

Товариський матч

«Динамо» – «Падерборн» (Німеччина) – 0:0

10.07.2024. Австрія, Walchsee, Ramsbachstadion

«Динамо» (перший тайм): 35. Нещерет, 24. Тимчик (20.Караваєв, 30), 4. Попов, 23. Малиш, 44. Дубінчак, 6. Бражко (18. Андрієвський, 30), 29. Буяльський (к), 76. Піхальонок, 22. Кабаєв, 5. Пашко, 11 Ванат (21. Супряга, 30).

«Динамо» (другий тайм): 35. Нещерет (74. Ігнатенко, 68), 20. Карваєв, 40. Біловар, 3. Дячук, 2. Вівчаренко, 18. Андрієвський, 8. Шепелєв, 17. Лонвейк, 37. Царенко, 9. Волошин, 21. Супряга.

«Падерборн» (стартовий склад): 1. Боевінк, 4. Бракелмен, 5. Кастанеда, 10. Костос, 11. Міхель, 17. Курда, 20. Гьотце, 23. Обермаїр, 26. Клаас, 32. Зентер, 36. Платте.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер