ТМ. «Інтер» – «Динамо» – 3:0. Звіт про матч

ТМ. «Інтер» – «Динамо» – 3:0. Звіт про матч

У суботу, 14 серпня, київське «Динамо» провело в Монці товариський матч проти чемпіона Італії – міланського «Інтера».

«Біло-сині» продовжують через матчі з сильними суперниками готуватися до участі в груповому турнірі Ліги чемпіонів. Слідом за спарингом із турецьким «Фенербахче» (1:1) кияни зустрілися з найсильнішою командою за підсумками минулого сезону Серії «А». Як і в Стамбулі тижнем раніше, діями футболістів із тренерської лавки керували асистенти Мірчі Луческу, сам же Містер залишився в Києві за станом здоров’я.

Господарі з перших хвилин притиснули динамівців і почали створювати моменти. І якщо на 5-й хвилині Бущану вдалося парирувати удар Барелли на кутовий, то трохи згодом наш голкіпер нічого не зміг вдіяти з ідеальним за точністю ударом півзахисника «Інтера» в кут.

Після забитого м’яча «інтерісті» тиск не зменшували, незважаючи на спеку. Зокрема, неточно зі штрафного пробив Чалханоглу, Сенсі з лінії карного майданчика пробив поруч зі стійкою. А на 34-й хвилині ніхто з динамівців не завадив Джеко вийти віч-на-віч із Бущаном, обіграти голкіпера та закотити м’яча в порожні ворота.

Під кінець першого тайму моменти почали виникати й біля володінь господарів. Але ударам Лєднєва, Родрігеса та Раміреса раз за разом бракувало влучності.

Після перерви знову більш небезпечними в атакувальних діях були господарі. Двічі по воротах Бойка, який змінив Бущана, пробивав Барелла, але в обох випадках наш воротар зіграв надійно. Але на 60-й хвилині Денис урятувати не зміг – перший удар Сенсі з меж штрафного майданчика було заблоковано, але півзахисник зіграв на підбиранні та з другої спроби таки пробив повз воротаря.

До завершення матчу «інтерісті» були близькими до того, аби збільшити свою перевагу. Зокрема, поперечина врятувала «Динамо» після удару Дімарко, а ще в одному епізоді свою реакцію продемонстрував Бойко, парирувавши удар Д’Амброзіо з меж штрафного майданчика.

У підсумку поразка «Динамо», яка, очевидно, дасть багато поживи для роздумів тренерському штабу та футболістам перед участю у груповому турнірі Ліги чемпіонів.

Товариський матч

«Інтер» (Мілан, Італія) — «Динамо» (Київ, Україна) — 3:0

«Інтер»: Ханданович (Раду, 74), Де Врей (Раноккья, 74), Джеко (Пінамонті, 46), Сенсі (Відаль, 61), Перішич (Дімарко, 61), Чалханоглу (Сальседо, 81), Барелла (Весіно, 62), Дарміан (Дзанотті, 81), Шкріньяр (Д'Амброзіо, 75), Брозович (Агуме, 82), Бастоні (Коларов, 74).

«Динамо»: Бущан (Бойко, 46), Кендзьора, Забарний (Тимчик, 65), Сирота (Шабанов, 84), Караваєв (Антюх, 84), Сидорчук (Андрієвський, 65), Лєднєв (Гармаш, 46), Шапаренко (Шепелєв, 65), Родрігес (де Пена, 46), Циганков (Сідклей, 46), Рамірес (Кулач, 46; Вербич, 84).

Голи: Барелла (13), Джеко (34), Сенсі (60).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер