ТМ. «Динамо» - «Лудогорець» - 2:1

ТМ. «Динамо» - «Лудогорець» - 2:1

Порівняно з першим спарингом з німецьким «Вюрцбюргер кікерс» (1:0) в стартовому складі в нашій команді свої місця зберегли лише чотири футболісти: Микола Морозюк, Віталій Буяльський, Дерліз Гонсалес та Артем Громов.
Гра стартувала з місця в кар'єр і вже до третьої хвилині нулі на табло на «Зільберштадт арені» змінилися на дві одинички. Спочатку Буяльський класно зорієнтувався у штрафному «зелених» і закинув м'яч за комір Стоянова, а буквально через хвилину реактивна контратака «Лудогорця» увінчалася голом у виконанні Джонатана Кафу.

В цілому динамівці володіли територіальною перевагою, в той час як підопічні Георгія Дерменджиєва намагалися грати у швидкий пас, знаходячи продовження в контратакуючих підходах до воріт Олександра Шовковського, який вивів нашу команду на цей матч з капітанською пов'язкою.

Відмінною рисою першої половини гри стала велика кількість контактних стиків, один з яких вже на 13-й хвилині призвів до травми Дерліза Гонсалеса, що достроково відправився в роздягальню.
Незважаючи на серйозний настрій нашого суперника динамівці створили до перерви цілий ряд небезпечних моментів, але ударам Сергія Сидорчука та Жуніора Мораеса бракувало влучності.

В самому кінці першої частини поєдинку румунський захисник «Лудогорця» Космін Моці, який постійно висловлював невдоволення рішеннями головного арбітра зустрічі отримав друге попередження і був вилучений з поля.

У другій половині гри хід подій повністю диктували «біло-сині». Болгари постійно оборонялися на своїй половині поля і рідко проводили вилазки на половину поля динамівців.

Добре увійшов на правому фланзі в гру Сергій Мякушко, який то і річ не без успіху йшов в обіграш. Опорну зону взяв під свій контроль Микита Корзун. В атаці ж відзначимо використання Сергієм Ребровим відразу двох нападників в особі Олександра Гладкого та Лукаша Теодорчика. На 58-й хвилині не використав гольовий момент Гладкий, а через вісім хвилин його точна подача ледь не перетворилася в забитий м'яч Теодорчиком, який головою відправив шкіряну сферу вище воріт «Лудогорця».

Перевага команди Реброва нарешті знайшла своє матеріальне відображення на 72-й хвилині. Корзун, що прорвався по правому флангу у дотик прострілив на Гладкого, той по м'ячу не влучив, а Артем Бесєдін, що отримав можливість удару свій шанс не втратив – 2:1.

Після цього «Лудогорець» спробував закінчити свій збір хоча б нічийним підсумком, але ні постійні сутички, ні фоли болгарам дивідендів не принесли. У боротьбі характерів сильнішими виявилися чемпіони України.

У підсумку констатуємо реванш «біло-синіх» за поразку в 2015-му...

Завтра наші хлопці зіграють в Єнбаху проти тбіліського «Динамо», яке було раніше розгромлено «Лудогорцем» - 3:0. Початок зустрічі о 19:00 за київським часом.

Австрійський збір 2016. 2-й спаринг

03.07.2016. м.Швац. «Зільберштадт Арена». 50 глядачів

«Динамо» (Київ) – «Лудогорець» (Болгарія) – 2:1 (1:1)

«Динамо»: Шовковський (к), Рудько, 46), Селін, Лук'янчук (Макаренко, 60), Антунеш (Очігава, 60), Морозюк, Сидорчук (Корзун, 46), Буяльський (Андрієвський, 60), Федорчук (Теодорчик, 60), Гонсалес (Мякушко, 18), Громов (60, Бесєдін), Мораес (Гладкий, 46).

Голи: Буяльський (2), Бесєдін (72, пас Корзун) – Джонатан Кафу (3).

Попередження: Федорчук (52), Корзун (61), Селін (83), Гладкий (87) – Моці (32), Лукас Саша (59), Стоянов (87).

Вилучення: Моці (42, друге попередження).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото А.Лукацький

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер