U-19. 5-й тур. «Ворскла» – «Динамо» – 0:0

U-19. 5-й тур. «Ворскла» – «Динамо» – 0:0

Після перемоги над донецьким «Шахтарем» у минулому турі динамівська команда U-19 у хорошому настрої готувалася до виїзного поєдинку з полтавською «Ворсклою». Важливим було не розслаблятися після попереднього успіху. Цього разу команді Унаї Мельгоси та Ігоря Костюка вже не допомагали гравці дубля Тимчик, Шепелєв, Михайличенко та Щебетун, які напередодні у Кременчузі здолали «Зорю». Також через пошкодження не змогли взяти участі в матчі Кравченко та Шапаренко.

Склад нашої команди був таким: 12. Маханьков, 2. Бабан, 18. Ярмоленко (16. Мазур, 46), 3. Чоботенко,, 4. Дубінчак, 7. Калюжний (к), 10. Тарануха, 19. Мочуляк, 5. Смирний (8. Козак, 77), 20. Вантух (21. Симчо, 46), 13. Алексеєв.

У першій половині тайму на полі було багато боротьби, команди змагалися за ініціативу. Але по-справжньому небезпечних коментів біля воріт обох команд створено не було.

Після перерви кияни дещо активізувалися. Варто відзначити й чудову контратаку киян: Симчо подав на Мочуляка, який набігав, але Ренат майже з лінії воротарського майданчика спрямував м’яча в кількох сантиметрах над поперечиною.

А ще одного разу після навісу Смирного м’яч приземлився на сітку зверху. Вище поперечини пробив і Козак.

У підсумку – 0:0.

Відзначимо, що це перша нічия «біло-синіх» із U-19 у поточному сезоні, яка послідувала після трьох упевнених перемог.

Набравши у звітному матчі одне очко, яке стало десятим, динамівці залишилися в турнірній таблиці на 4-му місці.

Наступний поєдинок у першості наша команда проведе 6 вересня вдома з донецьким «Олімпіком».

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер