Україна громить Люксембург й усі три голи на рахунку Андрія ЯРМОЛЕНКА! + ВІДЕО

Україна громить Люксембург й усі три голи на рахунку Андрія ЯРМОЛЕНКА! + ВІДЕО

У Люксембурзі на арені «Жозі Бартель» наші хлопці розгромили місцеву національну команду – 3:0.

Справжнім героєм поєдинку, який спочатку погрожував гостям певними неприємностями, став наш київський динамівець Андрій Ярмоленко, яуий тричі на 33-й (100-й у кар'єрі), 53-й, 56-й хвилинах відправив футбольний снаряд у ворота Жобера. 

В останньому випадку його асистентом став Сергій Сидорчук (попереджений на 14-й хвилині), який так само, як і центральний захисник Євген Хачеріді (попереджений на 34-й хвилині), провів повністю всю зустріч.

Зробивши у своєму 45 матчі за «жовто-синіх» хет-трик, Ярмоленко довів свою колекцію м'ячів за збірну України до 18 й вийшов за цим показником на чисте друге місце, залишивши із 15-ма голами Сергія Реброва на третій позиції.

- Це мій перший хет-трик. Я дуже задоволений! Жахливе сьогодні поле було, слизьке. За рахунку 3:0 потрібно було грати спокійніше та тримати м'яча, адже результат нас уже влаштовував. Не можу сказати, що все ідеально, адже навіть після тих двох матчів, які ми виграли, нас усі критикували. Писали, що немає гри, але є результат. А коли немає результату, то всі кажуть, що є гра. Звичайно, добре, що ми виграємо, але нам ще є над чим працювати, – сказав після матчу Ярмоленко.

* фото www.uefa.com

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер