Україна з трьома динамівцями у складі поступилася на старті Євро-2016 Німеччині

Україна з трьома динамівцями у складі поступилася на старті Євро-2016 Німеччині

У стартовому складі «жовто-синіх» Михайло Фоменко виставив вісім футболістів, які були учасниками європейського чемпіонату чотири роки тому, й серед них два з київського «Динамо» - центральний захисник Євген Хачеріді та гравець атакуючої лінії Андрій Ярмоленко. Також до числа перших 11-ти потрапив і опорний півзахисник нашого клубу Сергій Сидорчук.

Німецький наставник Йоахім Лев також зробив ставку на перевірених бійців, виставивши на «Стад П'єр Моруа» з перших хвилин відразу 10 футболістів, які в 2014-му році принесли своїй країні звання чемпіонів світу.

Один із них, захисник Шкодран Мустафі, на 19-й хвилині після вивіреної передачі зі штрафного Тоні Крооса випередив Сидорчука й головою спрямував футбольний снаряд у ворота збірної України.

Загалом у першому таймі наша команда справила гарне враження й навіть створила більше гольових моментів. Двічі чудовими передачами Ярмоленка не зміг скористатися Коноплянка, а в одному з епізодів після кутового м’яч після удару головою Хачеріді витягнув Мануель Нойєр.

У другій половині зустрічі німці грали за рахунком, не дозволивши гравцям нашої збірної переломити хід поєдинку. Як же в цей час відчувалося те, що гравці, які могли би підсилити гру, такі як Олег Гусєв та Артем Кравець, були не з командою у Вільньов-д'Аск, а дивилися гру по телевізору. 

Німці же впевнено контролювали гру, але оборона «жовто-синіх», де ключову роль відігравав Хачеріді, діяла доволі впевнено.

Однак уже в компенсований час нашим суперникам вдалося подвоїти свою перевагу після того, як простріл з лівого флангу Месута Озіла знайшов у нашому штрафному майданчику Бастіана Швайнштайгера, який вийшов незадовго до цього на заміну й без проблем встановив остаточний результат зустрічі – 2:0.

Незважаючи на поразку, нашим хлопцям не варто впадати у відчай, адже вони чинили гідний опір грізному супернику.

Наступну гру на Євро-2016 збірна України проведе в Ліоні 16 червня проти команди Північної Ірландії.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

* фото www.uefa.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер