Україна (U-19) не захистить титул чемпіона Європи

Україна (U-19) не захистить титул чемпіона Європи

Збірна України, складена з хлопців 1991 року і молодше і яка є на даний момент чинним чемпіоном Європи, не зіграє у фінальній частині чемпіонату Старого Світу серед 19-річних. У завершальному матчі еліт-раунду підопічні Анатолія Бузника, незважаючи на значну перевагу впродовж поєдинку, не змогли обіграти однолітків з Англії, дозволивши британцям посісти перше місце в групі.

Відкрити рахунок "жовто-синім" вдалося на 80-й хвилині матчу, коли нападник "Кримтеплиці" Ігор Зубко реалізував вихід віч-на-віч із воротарем. Для того, щоб посісти перше місце в групі, українцям потрібна була перемога у два м'ячі, але за три хвилини Дін Парретт розвіяв усі надії підопічних Анатолія Бузника на підсумковий успіх.

Зазначимо, що в матчі взяли участь четверо футболістів "Динамо". Темур Парцванія, Євген Морозенко та Володимир Коваль вийшли на поле з перших хвилин, а Віталій Сокуренко з'явився за кілька хвилин до фінального свистка.

Україна (U-19) - Англія (U-19) - 1:1 (0:0).

Україна: Левченко, Поліщук, Парцванія, Бутко, Чайковський (Сокуренко, 88), Сидорчук, Задоя, В.Коваль (Зубко, 62), Морозенко, Кравченко, Козак (Каськов, 46).

Голи: Зубко (80) - Парретт (83).

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер