Україна (U-21): нічия з Голландією

Україна (U-21): нічия з Голландією
Микола Морозюк

Молодіжна збірна України продовжує готуватися до старту у відбірковому турнірі Євро-2011. В п'ятницю команда Павла Яковенка провела товариський матч з однолітками з Голландії. Відзначимо, що в зустрічі брали участь двоє динамівців: Артем Кравець і Володимир Лисенко (цього сезону на правах оренди виступає за «Арсенал») зіграли весь матч, а Микола Морозюк вийшов на поле на початку другого тайму.

Такого водоспаду голів, як у поєдинку проти «Арсеналу», глядачі, звичайно, не побачили. Більше того, забитих м'ячів у матчі зовсім не було. Хоча моменти для взяття воріт створювалися в достатній кількості біля воріт обох команд. У першому таймі Ракицький пробив трохи вище за поперечину з правого флангу, потім Лисенко небезпечно прострілював з лівого, але захисники голландців винесли м'яча. Гості відповіли ударом Сіма де Йонга в руки Каніболоцькому і Стефана Найлонда – неточно. Намагалися відзначитися Лисенко з Кравцем, але удар першого прийшовся вище воріт, а з прострілом другого впорався воротар.

У другому таймі можна виділити небезпечний удар Морозюка, з яким не без проблем впорався Тім Крул, а також гострий навіс Кравця з правого флангу, на який відгукнувся Лисенко, але головою знову пробив вище воріт.

Павло ЯКОВЕНКО, старший тренер збірної України (U-21):

- Хлопці виконали установку на гру, але той футбол, в який сьогодні грали команди, диктувала збірна Голландії. Ми його сприйняли. До хлопців, хоч вони і виклалися не на 100%, у мене претензій немає.

- І вчора з «Арсеналом», і сьогодні майже всі футболісти, які вийшли на поле зі стартових хвилин, дограли матч до кінця.

- Просто для мене ця команда нова. Той рівень, який хлопці демонструють у клубах, трохи відрізняється від збірної. Зараз у нас проходить період селекції, який продовжуватиметься і надалі. На цей збір у нас не було можливості викликати всіх футболістів, яких ми хотіли, але наступного разу надолужимо це упущення, оскільки на прикметі маємо ще кілька кандидатів, яких потрібно подивитися.

- Частина хлопців до Португалії не їде. Скажіть, хто залишається?

- Ми ухвалимо рішення після того, як ще раз проглянемо проведені ігри.

Товариський матч. Молодіжні збірні

Україна – Голландія – 0:0

Україна (U-21):
Каніболоцький, Селін, Ракицький, М. Пашаєв, Голодюк (Давидов, 87), Степаненко, П. Пашаєв, Курилов, Льопа (Морозюк, 50), Лисенко, Кравець.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер