Молодіжна збірна впевнено перемагає

Молодіжна збірна впевнено перемагає
фото ffu.org.ua

Сьогодні молодіжна збірна України провела товариський матч проти одноліток із Польщі. Цей поєдинок мав стати важливим етапом підготовки до старту українців у відбірковому циклі до чемпіонату Європи 2011 року, який розпочнеться восени наступного року.

Вже в самому дебюті матчу збірна України, в складі якої з перших хвилин вийшли троє динамівців (двоє «повноцінних» – півзахисники Микола Морозюк і Роман Зозуля, а також нападник Володимир Лисенко, який виступає на правах оренди в київському «Арсеналі»), пропустила м’яч у свої ворота. На 3-й хвилині господарі вміло зорієнтувалися в штрафному майданчику «жовто-синіх», і нападник Марчин Вадецький безперешкодно переправив м’яча в наші ворота.

Гості не знітилися і доволі швидко відігралися – Лисенко віддав передачу на Коноплянку, і Євген з-за меж штрафного майданчика відправив м’яча точно у ворота поляків – 1:1! Наші хлопці на досягнутому зупинятися не збиралися, і в середині першого тайму вийшли вперед. Максим Пашаєв віддав блискучу передачу на Лисенка, нападник вийшов на ударну позицію і вдруге змусив капітулювати воротаря – 2:1!

У перерві польський наставник провів низку замін, що, втім, не вберегло господарів від швидкого гола в свої ворота. Знову голеву комбінацію організували Пашаєв і Лисенко. Цього разу Максим виконав фланговий навіс у штрафний майданчик, а Володимир точно пробив головою – 3:1! Надалі наші хлопці мали не одну можливість збільшити рахунок (особливо старалися динамівці Роман Зозуля і Андрій Ярмоленко, який вийшов на заміну в другому таймі), у той час господарі нічим особливим не запам’яталися – хіба що брутальною грою проти наших хлопців.

Таким чином, цілком заслужена перемога підопічних Павла Яковенка і райдужні перспективи нинішнього складу «молодіжки».

Польща (U-21) – Україна (U-21) – 1:3

Україна (U-21):
Каніболоцький, Селін, Ракицький, М.Пашаєв – кап, Лисенко (Ярмоленко, 60), Степаненко, Морозюк (Рудика, 76), Зозуля, Чеснаков (Федорчук, 60), Коноплянка, П.Пашаєв.

Голи: Вадецький (3) – Коноплянка (11), Лисенко (25, 49).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер