Україна (U-21) у фіналі турніра пам'яті Лобановського!

Україна (U-21) у фіналі турніра пам'яті Лобановського!

У першому півфінальному матчі турніру пам'яті Лобановського молодіжна збірна України перемогла однолітків з Ірану – 2:1. Гра для нашої команди склалася нелегко. В перші хвилини суперники придивлялися один до одного. Пам'ятаючи про невдачі в минулих розіграшах турніру, номінальні господарі ближче до середини тайму активізувалися, і небезпечні моменти біля воріт суперника не змусили довго чекати на себе. Один із них на 30-й хвилині матчу призвів до гола - Морозюк навісив з лівого флангу на дальню стійку, Ярмоленко головою скинув м'яча на Зозулю, який у падінні переправив його у ворота.

Проте довго радіти українцям не довелося. Вже за вісім хвилин м'яч влучив у руку захиснику, за що арбітр вказав на «позначку». Одинадцятиметровий удар чітко реалізував капітан азіатів Хайсафі. Бойко хоч і вгадав напрям польоту, але м'яча дістати не зумів.

Після перерви вивести свою команду вперед міг Коноплянка, проте на його потужний удар спромігся зреагувати воротар іранців. До фіналу збірну України за сім хвилин до фінального свистка вивів точним ударом зі штрафного Володимир Лисенко – 2:1.

Відзначимо, що в матчі взяли участь троє викликаних динамівців (лише воротар Артем Кичак залишився без ігрової практики). Але до кінця матчу так ніхто і не дограв: Андрія Ярмоленка було замінено на 56-й хвилині, Романа Зозулю – на 65-й, а Вадим Родіна провів на полі останні 18 хвилин зустрічі.

Україна (U-21) – Іран (U-21) – 2:1 (1:1).

Україна: Бойко, Селін (Родіна, 72), Ракицький (Матвеєв, 65), Курилов, Фартушняк (Микицей, 56), Голодюк, Морозюк – кап (Пашаєв, 56), Васін (Касьян, 72), Коноплянка (Федорчук, 65), Зозуля (Чеснаков, 65), Ярмоленко (Лисенко, 56).

Голи:
Зозуля (30) Лисенко (83) – Хайсафі (38, з пенальті).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер