Кубок України: два дебюти в одному матчі

Кубок України: два дебюти в одному матчі
Андрій Сахневич

Поєдинок проти алчевської «Сталі» ознаменувався для «Динамо» перемогою і двома дебютами. Вперше у складі першої команди на поле вийшли півзахисник Андрій Сахневич (у звітній зустрічі грав в захисті) і нападник Франк Теміле. Андрій провів на полі весь матч, а Франк вийшов на заміну на 88-й хвилині поєдинку.

Відзначимо, що Сахневич народився в Житомирі. Розпочинав займатися футболом в рідному місті, виступаючи за ДЮФК «Кроша» і ДЮШОР «Полісся». Не за роками зрілою грою Андрій звернув на себе увагу динамівських тренерів, які запросили його до Києва. В минулому сезоні Сахневич був незамінним в «Динамо-3», за яке провів 26 поєдинків і забив 2 м'ячі, а цього року достатньо впевнено виступає за молодіжний склад. Андрій також є гравцем збірної України U-19 (1 матчі), раніше виступав за збірну України U-17 (4 матчі).

Нігерієць Франк Теміле перейшов до «Динамо» влітку нинішнього року. Розпочинав займатися футболом в Лагосі, в команді FC «Covenant Lagos». Потім продовжив виступи за FC «Shooting Stars», а у вересні 2006-го року переїхав на Мальту. В складі ФК «Валетта» став чемпіоном країни в сезоні 2007/2008. За підсумками минулого року Теміле був визнаний найкращим в чемпіонаті Мальти в трьох номінаціях: найкращий форвард, найкращий легіонер і найперспективніший молодий гравець.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер