Українські збірники повернулися до розташування «Динамо»

Українські збірники повернулися до розташування «Динамо»

Сьогодні рано вранці до розташування «Динамо» повернулися шестеро футболістів, які захищали кольори національної збірної України на Міжнародному турнірі на призи Федерації футболу Кіпру. У зв'язку з цим, щоб хлопці виспалися, їм було надано наполовину вихідний – ранкове тренування вони пропустили, а вечірнє провели за індивідуальною програмою у тренажерному залі.

Враженнями про переможний матч із збірною Словаччини поділився півзахисник «Динамо» і збірної України Олександр Алієв, який відзначився в поєдинку голевою передачею.

- Найголовніше, що вдалося перемогти і вийти до фіналу турніру. Таке ж бажання було і у словаків, тому матч вийшов достатньо напруженим. Із перших хвилин ми намагалися заволодіти перевагою, більше контролювати м'яча. Втім, треба віддати належне супернику, вони також мали кілька непоганих можливостей для взяття воріт. Двічі їм вдавалося відіграватися, але на третю спробу не вистачило ані сил, ані часу.

- Напевно, прикро, що, вийшовши до фіналу, так і не вдасться зіграти у ньому?

- Ми знали, що зіграємо лише в першій грі. Але все одно дуже вдячні керівництву «Динамо» за те, що відпустили нас хоча б на одну гру. Та і з тренерським штабом національної збірної вдалося все вирішити без проблем – адже вони також чудово розуміють, що в нас іде цілеспрямована підготовка до матчів Кубка УЄФА, і відлучення з розташування «Динамо» в даному випадку є небажаним. Звичайно, хотілося зіграти і у фіналі із Сербією, але інтереси клубу в цьому випадку все ж таки вищі.

- Завтра «Динамо» проведе контрольний матч із данським «Есб’єргом». Чи будете ви брати участь у ньому?

- Навіть не знаю. Можу сказати, що ми готові завтра грати, але остаточне рішення все ж таки за головним тренером.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер